Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hamza Dağ'dan CHP'li belediyelerle ilgili çarpıcı iddia: 'Şu an neredeyse tamamı...'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP’li belediyelerde akraba ataması olmadığını söyleyen CHP lideri Özgür Özel’i hedef aldı. Özel’in sözlerini alıntılayan Dağ, "CHP'li belediye başkanları Sayın Özgür Özel'i, Özgür Özel de vatandaşı kandırmaya çalışıyor. Ama gerçekler gün gibi ortada" ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ'dan CHP'li belediyelerle ilgili çarpıcı iddia: 'Şu an neredeyse tamamı...'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in karşılıklı gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından siyasette başlayan normalleşme/yumuşama sürecinin ömrü kısa sürdü.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP lideri Özgür Özel ve CHP’li belediyeleri hedef aldı.

"BİR TANE BÖYLE ATAMA YOK"

CHP lideri Özel, dün akşam katıldığı bir programda belediyelerdeki akraba atamaları hakkında sorulan soruya, "Şu anki durumu söyleyeyim. Bir tane böyle atama yok. Ben Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak bu konuda çok kararlı olduğumu söyledim. Yönetim anlayışımız da aynen bu şekilde" cevabını verdi.

"TAMAMI GÖREVE DEVAM EDİYOR"

CHP liderin Özel'in bu ifadelerinin yer aldığı videoyu alıntılayan Hamza Dağ, "Hatırlarsanız Sayın Özgür Özel, belediyelerindeki usulsüzlüklerinden kişisel PR yapmak amacıyla üst perdeden akraba atamalarına karşı olduğunu belirten konuşmalar yapmıştı. Sayın Genel Başkan bu konuda çok kararlı olduğunu söyledikten sonra dahi CHP'li belediyelerde eş dost akraba atamaları devam etti. Geçen sürede kendisini ciddiye alan olmadı. CHP'li belediyeler eş dost akraba atamalarının merkezi haline gelmiş durumda. Şu an neredeyse tamamı göreve devam ediyor" dedi.


"VATANDAŞI KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR"

Açıklamasının devamında eleştirisinin dozajını daha da artıran Dağ, "CHP'li belediye başkanları Sn. Özgür Özel'i, Özgür Özel de vatandaşı kandırmaya çalışıyor. Ama gerçekler gün gibi ortada." ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynağı : 12punto

Hamza Dağ Özgür Özel