Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hatay adaylığı için sürpriz Volkan Demirel çıkışı! 'Gönlümdeki aday...'

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, katıldığı bir canlı yayında Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için teknik direktör Volkan Demirel’in ismini verdi. “Gönlümdeki aday Volkan Demirel” diyen Şen, “Aday olsaydı, seçimi de kazanırdı” yorumunu yaptı.

Hatay adaylığı için sürpriz Volkan Demirel çıkışı! 'Gönlümdeki aday...'

Yerel seçimlere 2 aydan daha az bir süre kaldı. Siyasi partilerin aday belirleme mesaisi devam ederken, CHP’nin Hatay’da Lütfü Savaş’ı yeniden aday göstermesinin yankıları sürüyor.

6 Şubat’ın yıl dönümünde depremzede yurttaşların protesto ettiği Lütfü Savaş adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı.

Savaş’ın adaylıktan çekilmemesi sonrası, 14 Mayıs seçimlerinde Hatay'da yüzde 9’a yakın oy alan Türkiye İşçi Partisi (TİP), İYİ Parti’den istifa eden eski milli futbolcu Gökhan Zan’ı aday gösterdi. TİP, Savaş'ın adaylığının çekilmesi halinde ise fedakarlık yapacaklarını duyurdu.

Gökhan Zan’ın adaylığı sonrası CHP’nin Lütfü Savaş kararında değişiklik olup olmayacağı merakla beklenirken, hukukçu Ersan Şen’den dikkat çeken bir çıkış geldi.

"GÖNLÜMDEKİ ADAY VOLKAN DEMİREL"

Sözcü TV’de Gökhan Zan’ın adaylığını değerlendiren Şen, "Benim gönlümden geçen aday ise Beşiktaşlı olmama rağmen Volkan Demirel'dir. Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel aday olsaydı, seçimi de kazanırdı" diye konuştu.

"GÖKHAN ZAN'IN NEREDEN OY ALACAĞI BELLİ"

Gökhan Zan içinse aynı iddiada bulunamayacağını belirten Şen "Çünkü gördüğümüz kadarıyla onun üzerinden ayrı bir tartışma yürüyor. Yani zor bir durum. "TİP'ten aday olması, CHP ile karşı karşıya kalması... Çünkü TİP'ten aday olursan nereden oy alacaksın? CHP'den oy alacaksın." dedi.

"ERDOĞAN SİLİP SÜPÜRDÜ 14 MAYIS'TA"

Şen, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde o şartlarda orayı silip süpürmüş Cumhur İttifakı. Sayın Cumhurbaşkanı kazandı Hatay'da.

Ben zaten Lütfü Savaş'la ilgili noktayı o gün koydum. Babanızın malı mı oralar ya. Yönetecek hiç mi kimse yok. Yapışıyorsunuz oralara, gitmek de bilmiyorsunuz. Meslek gibi icra ediyorsunuz."


Haber Kaynağı : 12punto

Ersan Şen Hatay Gökhan Zan Volkan Demirel Lütfü Savaş