Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Hüseyin Baş'tan MOSSAD Ajanları çıkışı! Halil Konakcı'ya dikkat çekti

Türkiye'deki MOSSAD ajanlarına dikkat çeken Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) lideri Hüseyin Baş, "Bunların maksadı Türkiye'de sosyal istikrarı, birlikteliği, toplumun birlikte yaşam koşullarını zedeleyip, bozup toplumu kavga ettirmek toplumu kavga ettirme potansiyelini ortaya çıkarmak, toplumun farklılıklarını ortaya koyup kendilerine kitleler oluşturup buna karşı karşıda da bir kitle var edip bu kitleleri birbirine düşürmek maksat bu!" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Baş'tan MOSSAD Ajanları çıkışı! Halil Konakcı'ya dikkat çekti

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş yere seçim sürecine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Katıldığı bir televizyon programında soruları cevaplandıran Baş, son dönemde özellikle sosyal medyada provokatif paylaşımlarıyla dikkat çeken ve kalabalık bir koruma orudusu ile gezen Halil Konakcı'ya dikkat çekti. 

“BİZE BENZEYİP BİZİ MANİPÜLE EDİYORLAR”

MOSSAD ajaanlarının aktif olarak çalıştığını belirten Baş şöyle konuştu: 

"Türkiye gerçekten üzerine çok hesap yapılan bir ülke. Türkiye birçok istihbarat örgütünün cirit attığı bir yer haline geldi. Sorun şu ki; bu insanlar bizdenmiş gibi görünüyor. Kimisi muhafazakar gibi görünüp muhafazakar kitleyi, kimisi Atatürkçüyüm deyip Atatürkçü kitleyi, kimisi solcu gibi görünüp solcu kitleyi, kimisi ulusalcıymış gibi görünüp ulusalcı kitleyi, kimisi milliyetçiymiş gibi görünüp milliyetçi kitleyi manipüle ediyor. Dolayısıyla tutuklanan bizdenmiş gibi görünen içimizde cirit atan bu MOSSAD ajanları aslında bize benzeyip bizi manipüle ediyorlar."

AJAN DEŞİFRE ETME ANAHTARI

Türkiye’de bilgi de o kadar kirlenmiş bir vaziyette ki biz doğruyu nasıl sezeceğiz, doğru insanı nasıl tespit edeceğiz, birine nasıl güveneceğiz gibi bir sorun oluşuyor. Toplumumuza burada ben çok basit bir anahtar vereyim; Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığına, ekonomik bağımsızlığına, sosyal ve kültürel bağımsızlığına, eğitim müfredatının bağımsızlığına karşı olan veya bunu bir şekilde başka bir yere borçlu hale getirmeye çalışan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucu İlkeleriyle sıkıntılı olan, Atatürk'le derdi olan, Cumhuriyetle derdi olan kimi görüyorsanız bunları kodlayın. Bunlar potansiyel MOSSAD, CIA vs. gibi istihbarat servislerinin potansiyel bir ajandır. Bunu kodlayın, başkaca bir araca ihtiyacınız yok.

MOSSAD AJANLARI TÜRKİYE’DE NE YAPIYOR?

MOSSAD ajanı burada ne yapıyor,  MOSSAD ajanının maksadı ne? Benim gibi görünüp, senin gibi görünüp, bizdenmiş gibi görünüp halkın arasında gezen ve enteresan faaliyetlerde faaliyetlerde bulunan, camilerde vaaz veren bu ajanın maksadı ne sorusunun cevabını bulduğumuzda bunlardan aranabiliriz. Bu sorunun cevabı da şu; bunların maksadı Türkiye'de sosyal istikrarı, birlikteliği, toplumun birlikte yaşam koşullarını zedeleyip, bozup toplumu kavga ettirmek toplumu kavga ettirme potansiyelini ortaya çıkarmak, toplumun farklılıklarını ortaya koyup kendilerine kitleler oluşturup buna karşı karşıda da bir kitle var edip bu kitleleri birbirine düşürmek maksat bu! Çünkü biz birbirimize düşersek, biz kavga edersek Türkiye geriliyor, Türkiye güç kaybediyor. Türkiye'nin güç kaybetmemesi için işte bu tip faaliyetleri, bu tip söylemleri her zaman ortadan kaldırmamız lazım, bunlara hiçbir zaman prim vermememiz lazım. Çünkü bu ülkenin birliği Atatürk ilkelerinden geçer, bu ülkenin birliği kurucu felsefeden geçer, bu ülkenin birliği Cumhuriyet değerlerinden geçer, bu ülkenin birliği Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığında geçer.”


Haber Kaynağı : 12punto

BTP bağımsız türkiye partisi Mossad hüseyin baş Halil Konakcı