Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İlgezdi istifası sonrası CHP'den açıklama

CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sosyal medya hesabından 'Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tasfiye ediliyor' açıklamasında bulunarak istifa ettiğini açıklamıştı. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, basın açıklamasında istifa açıklamasını değerlendirdi.

İlgezdi istifası sonrası CHP'den açıklama

CHP'de aday belirleme süreci için yapılan MYK toplantısı devam ederken, parti sözcüsü Deniz Yücel, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin partiden istifası hakkında MYK toplantısı arasında açıklamalarda bulundu.

İlgezdi’nin istifasına dair yöneltilen soruya Yücel, kendilerine ulaşan böyle bir bilgi olmadığını duyururken, istifa ettiği iddia edilen İlgezdi’den bunun teyit edilebileceğini belirtti.

"YAKINLIK YA DA UZAKLIK KRİTER DEĞİL"

CHP’de aday belirleme sürecinde Kılıçdaroğlu’nu destekleyen isimlerin aday gösterilmediği iddiaları hakkında konuşan Yücel, adaylar belirlenirken bir kişiye yakınlık ya da uzaklığın asla kriter olamayacağını belirtti.

Yücel, açıklamasının devamında, “Hele hele Kemal Kılıçdaroğlu gibi uzun süre CHP Genel Başkanlığı yapmış, bu sürede büyük başarılara imza atmış, Türk siyaset tarihinde geçmişte hiç örneği olmayacak şekilde, demokratik bir kurultayla görevi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e devretmiş bir kişiye yakınlık veya uzaklığın kriter olması asla söz konusu değildir" diye konuştu.



Haber Kaynağı : 12punto

aday belirleme Battal İlgezdi Başkan CHP Deniz Yücel Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel kurultay siyaset PM

İlgili Haberler