Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İyi Parti MHP kongresinde! Meral Akşener’in eski danışmanı: ‘İlk kez’

Yerel seçimlere hür ve müstakil girme kararı alan İyi Parti bugün dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun ile Genel Sekreter Ayfer Yılmaz MHP kongresine katıldı.

İyi Parti MHP kongresinde! Meral Akşener’in eski danışmanı: ‘İlk kez’

Bugün düzenlenen MHP kongresinde davetliler arasında dikkat çeken isimler vardı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tek aday olarak girdiği ve oyların hepsini aldığı kongrede katılanlar arasında  İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun ile Genel Sekreter Ayfer Yılmaz da yer aldı.

İyi Parti 14 Mayıs’ta yapılan genel seçimler sonrasında kurullarında aldığı kararla yerel seçimlere hür ve müstakil şekilde gireceğini açıklamıştı. Parti içinde tepki çeken ve üst düzey istifalara sebep olan karar sonrası İyi Parti’den bugün dikkat çeken bir hamle daha geldi. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun ile Genel Sekreter Ayfer Yılmaz MHP’nin kongresine katıldı. 

Kurulduğu günden itibaren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın müşavirliğini yapan Murat İde, ziyareti sosyal medya hesabından yorumladı. Ziyaretin zamanlamasına dikkat çeken İde, şunları yazdı:

MHP kongrelerinde İyi Parti'ye hiç davet yapılmazdı.. İlk kez bu kongreye davet yapılmış.. Açılış konuşmasını "SEMİH YALÇIN"ın yaptığı kongreye Gn. Bşk. Yrd. Hakan Şeref Olgun katıldı.. Siyasetin normalleşmesi kıymetli elbette.. Ama zamanlama da manidar..



Haber Kaynağı : 12punto

Devlet Bahçeli Meral Akşener İYİ Parti Murat İde MHP