Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İYİ Parti'de geri adım yok! Akşener'den Güner ve Üçok'un yerine jet atama

İYİ Parti'de İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Ahmet Zeki Üçok görevden alınırken, Toplumsal Politikalar Başkanı ve GİK üyesi Ece Güner ise İYİ Parti'den istifa etmişti. İYİ Parti lideri Meral Akşener 2 ismin yerine atamalar gerçekleştirdi.

İYİ Parti'de geri adım yok! Akşener'den Güner ve Üçok'un yerine jet atama

İYİ Parti'de İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Ahmet Zeki Üçok görevden alındı. Toplumsal Politikalar Başkanı ve GİK üyesi Ece Güner ise istifa etti.

Güner istifasında GİK kararını eleştirirken yerel seçimde İstanbul'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Konuya ilişkin İYİ Parti'den açıklama gelmezken Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu X hesabı üzerinden yeni atamaları duyurdu. 

Zorlu şunları aktardı:

JET ATAMA

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdirleri doğrultusunda Partimiz Başkanlık Divanında bazı değişikler gerçekleştirilmiştir. 

Buna göre daha önce ayrı yürütülen Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlıkları birleştirilerek Sayın Ahmet Zeki Üçok’un yerine Afyon Milletvekilimiz Sayın Hakan Şeref Olgun, Toplumsal Politikalar Başkanlığı görevini yürüten Sayın Ece Güner’in yerine de Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Selcan Taşçı Hamşioğlu getirilmiştir. Ayrıca Mali İşler Başkanlığı görevini vekâletten yürütmekte olan Sayın Sedat Aksakallı da aynı görevi asaletin yürütecektir.

Yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar diler; partimizin hedefine emin adımlarla ilerleme kararlılığını bir kez daha vurgulamak isteriz."


Haber Kaynağı : 12punto

ahmet zeki Üçok Ekrem İmamoğlu Ece Güner İYİ Parti Kürşad Zorlu Meral Akşener Sedat Aksakallı yerel seçim