Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İYİ Partili belediye başkanı hakkında personelini darp ettiği iddiasıyla suç duyurusu

İYİ Parti Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner hakkında belediye personelini makam odasına çağırarak hakaret ve tehdit edip, darp ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

İYİ Partili belediye başkanı hakkında personelini darp ettiği iddiasıyla suç duyurusu

Çorum'un İYİ Partili Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in hakkında makam odasında belediye personelini hakaret ve tehdit ederek darp ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

T24'ten Elvan Yılmaz'ın haberine göre; Sungurlu Belediyesi personeli Hasan K., Belediye Başkanı Şahiner'in kendisini makam odasına çağırarak hakaret ve tehdit edip, darp ettiği iddiasıyla Sungurlu Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

'RAPORU OLMASINA RAĞMEN ÇALIŞMAYA ZORLANDI' İDDİASI

Darp edilen Hasan K.'nin avukatı Sefa Dağhan, olayın takipçisi olduklarını ve ilgili suçların işlendiğini gösteren delil niteliğindeki ses kayıtlarını savcılık dosyasına sunduklarını belirtti.

Dağhan, müvekkilinin hasta olduğu halde darp edildiğini, raporlu olmasına rağmen bu şekilde çalışmaya zorlandığını, bunun insanlık onuruyla bağdaşmayan bir davranış olduğunu vurgulayarak, olayın ani değil belli bir süre içinde sistematik ve süreklilik arz edecek şekilde sergilenmiş olması nedeniyle işkence suçunu da oluşturacağını ifade etti.


Haber Kaynağı : 12punto

İYİ Parti suç duyurusu Sungurlu Abdulkadir Şahiner