Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a açtığı 5 kuruşluk tazminat davasını kazandı

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "sefil, haysiyet fukarası, namert, yüzsüz..." hakaretleri nedeniyle açtığı 5 kuruşluk tazminat davasını kazandı.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a açtığı 5 kuruşluk tazminat davasını kazandı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'ın, "sefil, haysiyet fukarası, namert, yüzsüz..." hakaretleri nedeniyle açtığı 5 kuruşluk tazminat davasını kazandığını açıkladı. 

"DAVAYI AZ ÖNCE KAZANDIK"

Kararı X üzerinden duyuran Çelik şunları söyledi: 

"Erdoğan'a açtığımız 5 Kuruşluk dava sonuçlandı! Erdoğan'ın 23.11.2022 tarihinde ifade ettiği "sefil, haysiyet fukarası, namert, yüzsüz..." hakaretleri nedeniyle, 7. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun; "kişinin ederine göre dava açılmalı, benim için değeri 5 Kuruş, o nedenle 5 Kuruşluk dava aç" talimatı gereğince açtığımız davayı az önce kazandık... İstediğimizi elde ettik! Ne var ki 5 Kuruşluk davanın ağırlığını azaltmak için açılan 500.000 ? istemli karşı davada da Mahkeme aleyhe 35.000 ? tazminata hükmetti! Bu kısmı İstinaf edip karşı davayı da nihayetinde kazanacağız.. Mücadeleye devam."

 


Haber Kaynağı : 12punto

Celal Çelik Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu tazminat