Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

'Komünist Başkan' Maçoğlu'nun yeni mesleği belli oldu

31 Mart Yerel Seçimleri'nde TKP'den Kadıköy Belediye Başkanı olan ancak istediği oyu alamayan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni mesleği 'arıcılık' oldu.

'Komünist Başkan' Maçoğlu'nun yeni mesleği belli oldu

Tunceli'nin Ovacık ilçe belediyesinde ve sonrasında ise Tunceli’de seçimleri kazanarak belediye başkanlığı yapan ve siyasi görüşü nedeniyle “Komünist Başkan” olarak anılan Fatih Mehmet Maçoğlu, seçimlerde şaşırtan bir karara imza atmış ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kalesi olan Kadıköy’den aday olmuştu.

Oldukça iddialı açıklamalarına rağmen ilçe genelinde yüzde 10.02 oy alarak seçimleri 3. sırada tamamlayan Maçoğlu, seçimde aldığı mağlubiyetin ardından Tunceli’ye döndü. Yıllarca belediye başkanlığı yürüten Maçoğlu’nun şimdilerde ne yapacağı merak konusu olurken, eski belediye başkanının yeni mesleği belli oldu.

ARICILIĞA BAŞLADI

Maçoğlu, memleketi Tunceli’de arı yetiştiriciliğine başladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ““Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kolektif üretim çalışmalarımız hız kazandı. Arı bakımı ve kovanların bölünme işleminin ardından arılarımızı bal üretimi için yüksek rakımlı yaylalara göndereceğiz. Doğayı koruyan, ekolojiyi savunan üretim biçimlerini desteklemekle kalmayıp aynı zamanda bir parçası olacağız” ifadelerini kullanan Maçoğlu’nun çalışma kıyafetleri oldukça ilgi topladı.

Türkiye Komünist Partisi’nin (TKP) 31 Mart Seçimlerinde Kadıköy adayı olarak gösterdiği eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, yüzde 10 oy alarak seçimi 3. sırada tamamlamıştı. Seçimlerin ardından Tunceli’ye geri dönen Maçoğlu’nun yeni mesleği arıcılık oldu.


Haber Kaynağı : 12punto

Fatih Mehmet Maçoğlu