Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kritik görüşme öncesi çarpıcı kulis: CHP'li başkanlar Özel’den ‘Erdoğan’ı ikna etmesini' istedi

CHP lideri Özgür Özel'in, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesi CHP'li belediye başkanlarının Özel'den yatırımların önünün açılması için Erdoğan'ı ikna etmesini istediği iddia edildi.

Kritik görüşme öncesi çarpıcı kulis: CHP'li başkanlar Özel’den ‘Erdoğan’ı ikna etmesini' istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, hafta sonu CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı'nda partisinin büyükşehir belediye ve il başkanlarıyla bir araya geldi.

Özel, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesi belediye başkanlarının fikirlerini dinledi. Belediye başkanlarının Özel'den ne istediği ortaya çıktı.

Cumhuriyet’ten Sarp Sağkal’ın haberine göre, belediye başkanları bu toplantıda özellikle borçlarla ve kamunun belediyeden kestiği kaynaklarla ilgili şikâyetlerini iletti. Önceki dönemden kalan borçların konuşulduğu toplantıda parti kurmayları “2024 yılı için pek çok belediyenin yıllık harcamasının yarıdan fazlasını yaptığı gözüküyor. Bu da ilerisi için ciddi finansal sıkıntılar oluşturuyor. Bu konuların da sayın cumhurbaşkanı ile görüşmede gündeme gelmesi mümkün” dedi.

"DİYALOG KAPILARINI AÇIK TUTMAK İSTİYORUZ"

Partililer “Nasıl bir görüşme olacağını elbette yaşanınca göreceğiz. Ancak çabamız samimi. Bu dönem diyalog kapılarını açık tutmak istiyoruz. Seçmenin de bizim de beklentimiz sorunları uzunca ele alan ve gerçekten çözümlerin konuşulduğu bir görüşme olması” ifadelerini kullandı. 


Haber Kaynağı : 12punto

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel