Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Kulis: Koray Aydın İYİ Parti'den ayrılacak iddiası

İYİ Parti'nin kurucularından Koray Aydın'ın partiden istifa etmeye hazırlandığı ifade edildi. İddiaya göre Aydın, bu kararı çok sayıda partiliyle açıkladı.

Kulis: Koray Aydın İYİ Parti'den ayrılacak iddiası

İYİ Parti’nin kurucularından ve teşkilatlarının oluşumunda önemli rol oynayan Koray Aydın’ın, partiden istifa etmeye hazırlandığı öğrenildi. Kurultay sonrası partisinin toparlanma sürecine girmediğini düşünen Aydın, bayram boyunca çok sayıda partiliyle bu görüşlerini paylaştı.

Politikyol’un haberine göre Aydın, parti tabanının umutsuzluğa kapıldığını ve mevcut koşullarda kendisinin ve ona yakın isimlerin aktif siyaset yapmasının zor olduğunu ifade etti. Akşener’in Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin tabanda huzursuzluk yarattığını ve kendi açıklamalarına mevcut yönetimden yeterli destek alamadığını belirtti.

Aydın’ın, istifa ettikten sonra yeni bir parti kurmayacağı ve bağımsız milletvekili olarak Cumhur İttifakı’na karşı daha aktif bir siyaset yürüteceği ifade ediliyor. Koray Aydın’ın İYİ Parti’den ayrılması halinde, partide çok sayıda istifanın yaşanabileceği öngörülüyor.



Haber Kaynağı : 12punto

İYİ Parti Koray Aydın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan