Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kulisler hareketlendi: Zafer Partisi’nde Ankara’ya sürpriz aday

Yerel seçimler yaklaşırken partiler adaylarını belirlemede son düzlüğe geldi. İstanbul’da eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu’nu aday gösteren Zafer Partisi Ankara’da da sürpriz bir ismi aday göstermeye hazırlanıyor.

Kulisler hareketlendi: Zafer Partisi’nde Ankara’ya sürpriz aday

İstanbul'da eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, İzmir'de eski MHP ve DP İl Başkanı Naşit Birgüvi'yi aday gösteren Zafer Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için de sürpriz bir ismi aday çıkartacağı öğrenildi

Kulislerden edinilen bilgilere göre Zafer Partisi’nin Ankara’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na BM Kalkınma Programı eski Müdürü Bartu Soral'ı aday göstereceği öğrenildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sosyal medya hesabından emekli Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz ve Bartu Soral'ın ziyaretini paylaşması da dikkat çekti. Kalkınma ekonomisti Bartu Soral Zafer Partisi'nin kuruluş sürecinde de Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş, bir süre sonra istifa etmişti. Soral daha sonra parti kurma çalışmaları yürüten Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ile de görüşmeler yapmış, daha sonra ayrılmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Azmi Karamahmutoğlu Ülkü Ocakları Ümit Özdağ yusuf Halaçoğlu Zafer Partisi