Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Meral Akşener'den 19 Mayıs mesajı

İYİ Parti 1. Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na yönelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Meral Akşener'den 19 Mayıs mesajı

İYİ Parti 1. Genel Başkanı Meral Akşener, X'ten 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na yönelik paylaşımda bulundu.

Akşener şu ifadeleri kullandı:

''1919’un 19 Mayıs’ında, Samsun’da doğan güneşin aydınlattığı o ilk adımın 105. yılındayız... Söz konusu bağımsızlığı olunca tüm dünyayı dize getiren, iradesine dokununca yeri göğü inleten ve hiçbir baskıya boyun eğmeyen Aziz Türk milleti, O şanlı 1919 ruhunu şüphesiz ki bugün de yüreğinde taşıyor. Garbın afakını saran çelik zırhlı duvarlara, dahili ve harici tüm bedhahlara, gaflete, dalâlete ve tüm hıyanetlere karşı ateşten gömlekler giyenlerin cesaretinden bugün de ilham alıyor. Milletinin her bir ferdi için; bir ana, bir baba, bir evlat, bir ışık olmaya ve hiçbir şeyden korkmamaya yemin edenlerin verdiği kutlu mücadeleyi, her geçen gün daha da iyi anlıyor. Bugünden sonra da hiç şüphem yok ki; Türkiye Cumhuriyeti’nin esas sahibi ve bekçisi, Türk demokrasisinin mirasçısı, Türk bağımsızlığının yılmaz kalesi gençlerimiz, Tarihe altın harflerle kazınmış o büyük vizyonun ışığında; aynı ruhla, aynı azimle ve aynı inançla memleketimizin bitmek tükenmek bilmeyen umudu olacak. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm istiklal kahramanlarımızın ruhları şad, mekânları cennet olsun. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!''


Haber Kaynağı : 12punto

Meral Akşener İYİ Parti 19 Mayıs 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı