Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Mesut Kocagöz'ün tutuklanmasına CHP'den açıklama

Antalya'daki teleferik kazasının ardından CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı. Karara ilişkin CHP kanadından ilk açıklama sosyal medya üzerinden geldi. 12punto yazarı Tuncay Mollaveisoğlu da Kepez'deki son durumla ilgili paylaşım yaptı.

Mesut Kocagöz'ün tutuklanmasına CHP'den açıklama

Antalya'da gerçekleşen teleferik kazasıyla ilgili CHP Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz dahil 5 kişi tutuklandı. Gözaltına alınan 8 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan sosyal medya platformu X'ten konuyla ilgili paylaşım yaptı.

"SAÇMA SAPAN ALGI OPERASYONLARI..."

Umut Akdoğan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Genel Başkanımız Özgür Özel‘in talimatı ile Grup Başkanvekilimiz Ali Mahir Başarır ile birlikte Antalya’ya doğru yola koyulduk. Bu hukuk garabetinin sonuna kadar takipçisi olacağız. Saçma sapan algı operasyonlarınıza hukuku alet etmeniz bu ülkemize ne denli zarar veriyor, görmüyor musunuz?"

CHP HEYETİ YOLA ÇIKTI

CHP'den Kepez Belediye Başkanı'nın tutuklanmasına tepki geldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve Anayasa komisyonu Üyesi Av. Umut Akdoğan, Kepez'e gidiyor. Akdoğan gelişmeyi şu sözlerle duyurdu:

"Genel Başkanımız @eczozgurozel‘in talimatı ile Grup Başkanvekilimiz @alimahir ile birlikte Antalya’ya doğru yola koyulduk. 

Bu hukuk garabetinin sonuna kadar takipçisi olacağız. Saçma sapan algı operasyonlarınıza hukuku alet etmeniz ülkemize ne denli zarar veriyor, görmüyor musunuz?"

"KARARIN SİYASİ OLDUĞU DEĞERLENDİRİLİYOR"

12punto yazarı Tuncay Mollaveisoğlu'da Kepez'deki son durumla ilgili yazdı.

Mollaveisoğlu, şunları kaydetti:

"Antalya Kepez’de şu anda adliye önünde CHP’lilerin ve Kepez halkının protestosu var. Teleferik kazası ile ilgili Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün ışık hızı ile tutuklanmasına ortaya konulan bağlantı ve delillere itiraz var. Kararın siyasi olduğu değerlendiriliyor."

 


Haber Kaynağı : 12punto

milletvekili umut akdoğan teleferik CHP Antalya Mesut Kocagöz