Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Mesut Kösedağı kimdir? Nereli, kaç yaşında?

2014-2019 döneminde Kadıköy ve İBB meclis üyeliği görevinde bulunmuş olan Mesut Kösedağı kimdir? Mesut Kösedağı nereli, kaç yaşında?

Mesut Kösedağı kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Mesut Kösedağı, 1984 yılında İstanbul'da doğmuş ve eğitim hayatına yine İstanbul'da başladı. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi eğitimi almış, ardından 2018'de Marmara Üniversitesi'nde Küresel Şehirler ve İstanbul Araştırmaları bölümünde yüksek lisans yaptı. Askerlik görevini 2011 yılında kısa dönem olarak tamamlamış ve bu süre zarfında uluslararası firmalarda reklam, satış ve organizasyon alanlarında çalıştı. 2013 yılında işletme sektörüne adım atmış ve günümüzde gıda sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin ortağı konumunda.

Siyasi kariyerine 2000 yılında CHP Kadıköy gençlik kolunda başlayan Kösedağı, yıllar içinde çeşitli görevler üstlendi. Bunlar arasında Kadıköy gençlik kolu yöneticiliği, Kadıköy gençlik kolu başkanlığı, İstanbul il gençlik kolları yöneticiliği ve CHP Kadıköy ana kademe yöneticiliği gibi görevler bulunuyor. Ayrıca kurultay delegeliği, il delegeliği, Kadıköy ilçe delegeliği ve gençlik kolları kurultay delegeliği gibi önemli siyasi pozisyonlarda yer aldı.

2014-2019 döneminde Kadıköy ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevini başarıyla yerine getiren Kösedağı, özellikle toplu taşıma ve ulaşım konularında dikkat çekmiştir. Şu anda Kadıköy ilçesinden İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak görev yapmaktadır. Evlidir ve bir çocuk babasıdır.


Haber Kaynağı : 12punto

Mesut Kösedağı