Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

MHP’nin hedefinde Habertürk var

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, dün akşam Habertürk TV'de AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun konuk olduğu programı, Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan ve gazeteci Gürkan Zengin'i hedef aldı.

MHP’nin hedefinde Habertürk var

Habertürk TV'de dün akşam yayınlanan, "Eren Eğilmez ile Gerçek Fikri Ne?" programına konuk olan AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu "normalleşme" ve "yumuşama" tartışmalarını yorumladı. 

'BERABER GERÇEKLEŞTİRELİM' YAKLAŞIMI

Akbaşoğlu normalleşme tartışmalarına ilişkin, parti çıkarları açısından hedefledikleri bir sonuç olmadığını ve milli birlik ruhu gereği böyle bir sürecin yürütüldüğünü ifade etti. 

Akbaşoğlu ayrıca, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın, "Türkiye Yüzyılı'nı beraber gerçekleştirelim" yaklaşımında olduğunu söyledi.

MHP'Lİ YALÇIN SOSYAL MEDYADA HEDEF GÖSTERDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise, söz konusu programı; Habertürk TV'yi, Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan ve gazeteci Gürkan Zengin'i hedef alan alan açıklamalarda bulundu.

Yalçın şunları söyledi:

"An itibariyle Habertürk TV de Eren Ergilmez in programına konuk olarak katılan Çağrı Erhan isimli kimliksiz müptezelin ne yaptığını anlayamıyoruz."

"Habertürk TV yine Cumhur İttifakı aleyhine çok güzel bir program gerçekleştirmekte…"

"Çağrı Erhan ve Gürkan Zengin denen ve kendini siyasetin bir bileni zanneden bu şahsiyetler CUMHUR İTTİFAKI nı bozma noktasında  çaba sarf etmesine gerek yok."


Haber Kaynağı : 12punto

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Habertürk normalleşme yumuşama dönemi Çağrı Erhan Gürkan Zengin