Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Murat Kurum, İstanbul'daki son anketi açıkladı

AKP ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon programında İstanbul'daki son seçim anketini açıkladı. Seçim yarışına geriden başladıklarını söyleyen Kurum, mevcut durumda 1,5-2 puan öne geçtiklerini söyledi.

Murat Kurum, İstanbul'daki son anketi açıkladı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Ülke TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

CHP lideri Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Kurum, "Sen git önce kendini özgürleştir, sen ne demek istiyorsun? Sen önce kirli ittifaklarının hesabını ver. Böyle bir aşağılık bakış açısı olamaz. Sen git o büyükelçilerle yaptığın kirli anlaşmaları açıkla. Gelip bize akıl verme. Kendi menfaatin için her türlü kirli ilişkiye giriyorsun sonra bizim 'tek millet, tek devlet' dememizden mi rahatsız oluyorsun" dedi.

Kurum, "Özgür Özel, bedelli askerlik yapan vatandaşlarımızı hedef aldı, kendi belediye başkan adayları bedelli askerlik yapmış kişiler" ifadelerini kullandı.

SON ANKETİ PAYLAŞTI

Seçim anketi sonucu paylaşan Kurum, "seçim yarışında geriden başladıklarını ancak şu an 1,5-2 puan öne geçtiklerini" belirtti.

Kurum, "tüm İstanbulluların oyunu alarak büyük bir zafer kazanacaklarını" öne sürdü.


Haber Kaynağı : 12punto

Ekrem İmamoğlu Özgür Özel Seçim anketi Murat Kurum