Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

O partilerden 'Abdullah Gül' iddiasına yalanlama

"Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin birleşeceği, genel başkanlığına da 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün getirileceği" iddiasına Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nden yalanlama geldi. Gelecek Partili Ali Aydın, "Abdullah Bey'in böyle bir talebi ve niyeti yok. Şu anda böyle somut bir şey yok" dedi. Saadet Partili Yusuf Sunar, "Söylediğiniz haberle ilgili gerçeklik payı yok" dedi.

O partilerden 'Abdullah Gül' iddiasına yalanlama

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Aydın, 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili iddialara ilişkin açıklama yaptı.

"Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin birleşeceği, genel başkanlığına da 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün getirileceği" ileri sürülmüştü.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Ankara'da siyasi parti temsilcilerinin karşılıklı bayram ziyaretleri devam ederken, Saadet Partisi heyeti Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, "Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin birleşeceği, genel başkanlığına da 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün getirileceği" iddiası gündeme geldi. 

"KONGREYE TEK İSİMLE GİRERİZ"

İddiaya ilişkin Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, "Buyursun gelsin, başımızın üstüne. Bizim kapımız herkese açık. Biz zaten Gelecek Partisiyle bir aradayız. Meclis'te grubumuz var. Bizim kapımız açık ama Saadet Partisi'nin kongresi 30 Haziran'da yapılmış olacak. Kongreye tek isimle gireriz diye düşünüyoruz. Söylediğiniz haberle ilgili gerçeklik payı yok" dedi. 

"KAYSERİLİDİR, İYİ HESAP YAPAR"

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Aydın ise "Bu iddia bize son derece yabancı ve uzak. Abdullah Bey'le yakinen görüşen biriyim. Abdullah Bey'in böyle bir talebi ve niyeti yok. Şu anda böyle somut bir şey yok. Saadet Partisi'ndeki yeni genel merkez oluşumuna göre durum tekrar değerlendirilir" diye konuştu.

YRP'li Doğan Aydal da "Ben çok ihtimal vermiyorum. Abdullah Bey Kayserilidir iyi hesap yapar" ifadesini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

abdullah gül Saadet Partisi