Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Özel-Erdoğan görüşmesinde dikkat çeken ayrıntılar! Yerel seçim, Tayfun Kahraman, 15 Temmuz...

CHP lideri Özgür Özel ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Özel'in Erdoğan'a Gezi Davası tutuklusu Tayfun Kahraman'ın kızı Vera'nın iki fotoğrafını verdiği öğrenildi. Öte yandan iki lider arasında 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde yaşananlar da konuşuldu.

Özel-Erdoğan görüşmesinde dikkat çeken ayrıntılar! Yerel seçim, Tayfun Kahraman, 15 Temmuz...

Siyaset gündeminde gözler dün AKP Genel Merkezi'ndeydi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü.

İki partinin genel başkanları 8 yıl sonra ilk kez bir araya geldi. 1,5 saat süren kritik zirveye ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Gazete Duvar'ın haberine göre; Özel, oturma düzeninden memnuniyetsizliğini görüşmenin en başında dile getirdi. Erdoğan, bu düzenin nezaketsizlik olarak algılanmaması için Özel Kalem Müdürü’ne iade-i ziyaret planlamak gerektiğini söyledi. Görüşmede CHP Milletvekili Namık Tan, steno yöntemi ile not tuttu.

ERDOĞAN'DAN ÖZEL'E SEÇİM TEBRİĞİ

İki lider karşılıklı olarak birbirlerine hediye takdim etti. Seçim sonuçlarına değinen Erdoğan, Özel'in kazanmasıyla CHP'nin ivme kazandığını ifade ederek Özel'i seçim başarısından dolayı tebrik etti.

ÖZEL VERA’NIN FOTOĞRAFLARINI VERDİ

Özel, Erdoğan’a Gezi Davası’ndan tutuklu bulunan Tayfun Kahraman’ın kızı Vera’nın iki fotoğrafını verdi. Bu fotoğraflardan birinde Vera Kahraman babası cezaevine girmeden, diğerinde de girdikten sonra görülüyordu. Özel, Vera Kahraman’ın babası cezaevindeyken büyüdüğüne vurgu yaptı.

ERDOĞAN ANAYASA GÜNDEMİNİ AÇTI

Görüşmede yeni Anayasa konusunu Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un devam eden görüşmelerine de atıfta bulunarak Erdoğan gündeme getirdi. Özel, mevcut anayasanın uygulanmadığına dair eleştirilerini bu görüşmede de dile getirdi. Anayasanın uygulanmadığı bir ortamda yeni anayasa konuşulmasının doğru olmayacağını ifade etti.

15 TEMMUZ DEĞERLENDİRMESİ

Görüşmede 15 Temmuz darbe girişimi de gündeme geldi. Özel o gece kendisinin de TBMM’de bulunan vekiller arasında olduğunu hatırlattı ve 15 Temmuz’un tiyatro olduğu iddialarına itibar etmediğini ifade etti.

ERDOĞAN’DAN ÖZEL’E 15 TEMMUZ TEŞEKKÜRÜ

Bu noktada AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş "Özgür Bey o gecenin gazisidir, Meclis'te bizimleydi” dedi ve Erdoğan Özel’e teşekkür etti.


Haber Kaynağı : 12punto

15 Temmuz Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel seçim sonuçları Tayfun Kahraman yeni anayasa