Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Özel’in ziyaretlerinden sonra CHP’de ‘yumuşama’ yok

Yerel seçimlerden sonra Erdoğan ve Bahçeli’yle görüşme gerçekleştiren CHP lideri Özgür Özel söz konusu ziyaretlerin ‘yumuşama’ değil ‘normalleşme’ olduğunu vurguladı. CHP’li kurmaylar, ‘Asıl hedefimiz kutuplaşmayı yok ederek, hakkı yenen insanların sesinin daha fazla duyulmasını sağlamak’ değerlendirmesini yaparken partinin sahada olmaya devam edeceğini vurguladı.

Özel’in ziyaretlerinden sonra CHP’de ‘yumuşama’ yok

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’yle görüştü.

Söz konusu ziyaretlerin yankısı devam ederken, Erdoğan’ın ‘yumuşama dönemi’ mesajı gündemdeki yerini koruyor.

CHP lideri Özel, bu dönemin ‘yumuşama’ olarak tanımlanamayacağını, sahada olmaya devam edecekleri mesajını verdi. Özel, yarın Merkez Yönetim Kurulu’nu Soma faciasının yıldönümünde Soma’da toplayacak.

Cumhuriyet gazetesinden Sarp Sağkal'ın aktardığına göre, Özel, 18 Mayıs’ta da “laik eğitim” ve “çağdaş müfredat” çağrısıyla atanmayan öğretmenler ve çocuklarının geleceğinden endişe duyan ailelerle İstanbul Saraçhane meydanında bir araya gelecek. CHP’nin “eğitim” temasıyla başlayan mitingleri Ankara Tandoğan’da 26 Mayıs’ta emeklilerle yapılacak mitingle devam edecek.

CHP’nin farklı temalarla mitinglerini sürdüreceğini belirten parti kurmayları, “Temmuzda zam bekleyen asgari ücretlilerle de bir miting yapacağız. ‘Adalet’ temalı mitingimizi de yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Kurmaylar, “Yapılan eylemler aslında yaşadığımız sürece neden ‘yumuşama’ değil de ‘normalleşme’ dediğimizi gösteriyor. Asıl hedefimiz kutuplaşmayı yok ederek, hakkı yenen insanların sesinin daha fazla duyulmasını sağlamak. Bunu sağlarken de mesela önümüzdeki süreçte 19 Mayıs var, Kurban Bayramı var. Burada da partilerin, liderlerin bayramlaştığını, görebiliriz” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

31 Mart Yerel Seçimleri CHP Devlet Bahçeli Özgür Özel Recep Tayyip Erdoğan yumuşama dönemi