Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu ile 1 Eylül'de görüşecek: Masada hangi konular var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 1 Eylül tarihinde eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek tüzük değişiklikleri üzerine görüş alışverişinde bulunacağı ifade edildi.

Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu ile 1 Eylül'de görüşecek: Masada hangi konular var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in, 1 Eylül’de CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor. 

Birgün'ün haberine göre Özgür Özel'in, parti tüzüğünde yapılması planlanan değişikliklere ilişkin Kılıçdaroğlu’nun fikirlerini alacağı ifade edildi. 

Daha önce yaptığı açıklamalarda, kurultay öncesi Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğini belirten Özel, bu görüşmede Kılıçdaroğlu'nun görüş ve önerilerini dinleyeceğini ifade etmişti.

OLAĞANÜSTÜ KURULTAY KARARI ALINMIŞTI

CHP Parti Meclisi, 6-9 Eylül tarihleri arasında tüzük değişikliği yapmak ve program değişikliği çalışmalarını başlatmak üzere oybirliği ile Olağanüstü Kurultay kararı almıştı.

Bu doğrultuda kurultayın sembolik açılışı, Sivas Kongresi'nin 105. yıldönümünde, 4 Eylül'de Sivas'ta yapılacak. Parti Meclisi, Sivas’ta toplanarak bu önemli günü anacak; Meclis Grubu ve İl Başkanları da bu toplantıya katılacak.

KURULTAY 6 EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

Olağanüstü Kurultay, resmen 6 Eylül’de başlayacak ve 9 Eylül’e kadar Ankara’da sürecek. CHP Tüzüğü’nde yapılması planlanan köklü değişikliklerin başında ön seçim, dönem sınırı ve başarı kriteri gibi konuların geldiği belirtiliyor. Bu süreçte CHP’nin yeni yol haritasının belirlenmesi bekleniyor.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel CHP Kemal Kılıçdaroğlu