Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8822
Dolar
Arrow
34,0393
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9689
Altın
Arrow
2822,0000
BIST
Arrow
9.728

CHP’nin Tüzük Kurultayı hazırlıkları sürüyor: Özgür Özel eski genel başkanlarla görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eylül ayında yapılacak Tüzük Kurultayı öncesi eski genel başkanlar ile bir araya geldi.

CHP’nin Tüzük Kurultayı hazırlıkları sürüyor: Özgür Özel eski genel başkanlarla görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Eylül ayında düzenlenecek Tüzük Kurultayı için geri sayıma geçti. Bu süreçte, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hazırlıklarını sürdürüyor ve partinin eski genel başkanlarıyla görüşmeler gerçekleştiriyor.

Özgür Özel, bu kapsamda önceki genel başkanlar Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile İstanbul’da bir araya geldi. 

Görüşmede, eski genel başkanların parti tüzüğünde yapılacak değişiklikler konusundaki önerilerini dinledi. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de bu görüşmede hazır bulundu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

CHP Genel Başkanı Özel'in, önümüzdeki günlerde CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir görüşme yapması bekleniyor.

OLAĞANÜSTÜ KURULTAY KARARI ALINMIŞTI

CHP Parti Meclisi, 6-9 Eylül tarihlerinde tüzük değişikliği yapmak ve program değişikliği çalışmalarını başlatmak üzere Olağanüstü Kurultay kararı almıştı. Kurultayın sembolik açılışı, 4 Eylül’de Sivas Kongresi’nin 105’inci yıldönümünde Sivas’ta yapılacak. 

Parti Meclisi bu toplantı için Sivas'ta toplanacak ve Meclis Grubu ile İl Başkanları da toplantıya katılacak. Olağanüstü Kurultay ise resmen 6 Eylül’de başlayacak ve 9 Eylül’e kadar Ankara’da devam edecek


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

CHP CHP Genel Başkanı Özgür Özel CHP Tüzük Kurultayı