Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Özgür Özel Reisi hakkında konuştu: 'Gerçekler ortaya çıkmadan kimsenin bölge barışını engellemesine izin verilememelidir'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel 19 Mayıs’ın ardından CHP’li Atakum Belediyesi'ni ziyaret etti. Özel burada uçak kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Reisi hakkında çeken açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel Reisi hakkında konuştu: 'Gerçekler ortaya çıkmadan kimsenin bölge barışını engellemesine izin verilememelidir'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Samsun'da CHP'nin seçimlerde birinci parti çıktığı Atakum Belediyesini ziyaret etti.

'İRAN HALKINA VE İRAN DEVLETİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM'

Özel, Bütün Türkiye’de konuşulan çarpıcı bir gündem var. Dün maalesef İbrahim Reisi’nin helikopteri önce kayboldu. Gece boyunca arama kurtarma çalışmaları sürdü. Ülkemizin de katkı sağladığı arama kurtarma çalışmaları sonucunda önce enkaza ulaşıldı. Daha sonra bir yaşam belirtisi olmadığını öğrendik. Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere helikopterdeki herkesin hayatını kaybettiğini öğrendik.Biz İran halkına ve İran Devletine başsağlığı diliyoruz. Bu kazadan teessür duyuyoruz. Bunun bir kaza olduğunu ümit etmekteyiz. Gerçekler ortaya çıkmadan kimsenin bölge barışını engellemesine izin verilememelidir." ifadelerini kullandı.

'İSRAİL'İN DEVLET TERÖRÜNE VARAN SALDIRILARI KABUL EDİLEMEZ'

"6 Ekim gecesinden itibaren Hamas'ın yapmış olduğu saldırılar ve ona karşı İsrai'in verdiği cevap ve devamında 35 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesi, yarıya yakın çocuğun ve kadınların hayatını kaybetmesi, İsrail'in meşru müdafa sınırlarını çok aşan, devlet terörüne varan saldırıları kabul edilemez.  Bu süreçte bölgede yaşananlarla bir bağlantısı var mıdır? Olmadığını ümit etmek isterim  Somut gerçeğin bir an önce ortaya çıkarılmasını talep etmek isteriz. Gerçekler ortaya çıkana kadar kimsenin bölge  barışını engellemesine fırsat verilmemelidir."


Haber Kaynağı : 12punto

Özgür Özel İran