Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sinan Oğan, Özgür Özel'i hedef aldı: 'Mekanın sahibi geri geldi'

Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Sinan Oğan, partisinin Yalova ve Kocaeli’deki il başkanlığı açılışında CHP lideri Özgür Özel’i hedef aldı. Özel’in partisinin adını kullandığını öne süren Oğan, “Kendilerine başka bir isim bulmalarını tavsiye ediyoruz. Artık mekânın sahibi geri geldi” dedi.

Sinan Oğan, Özgür Özel'i hedef aldı: 'Mekanın sahibi geri geldi'

2023’teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ATA İttifakı’nın adayı olarak giren ve seçimin ikinci turunda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleyen Sinan Oğan, Türkiye İttifakı Partisi İl Başkanlığı açılışları kapsamında Yalova ve Kocaeli'de konuştu.

2028’deki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ciddi bir hazırlık sürecinde olduğunu ifade eden Oğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı.

"ÖZEL, SİZİ SAHNEDEN ALALIM"

CHP lideri Özel’in ‘Türkiye İttifakı’ adını kullanmasına tepki gösteren Oğan, "Artık mekanın sahibi geri geldi, Özel sizi sahneden alalım" dedi.

Oğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz Türkiye'de siyasetin neslini değiştirmeye geldik. İsmimiz Türkiye İttifakı Partisi'dir. Bu isim Türkiye İttifakı Partililerin ve Türk Milleti'nin bulduğu isimdir ama son dönemde başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel partimizin adını kullanıyor çünkü görüyorlar. Koskoca CHP Genel Başkanının partimizin ismimizi kullanacağı aklıma gelmezdi ama oldu. Özel'e sormak isterim, hani sizin Millet İttifakı'nız vardı? Kimsenin emek hırsızlığı yapmasına izin vermeyeceğiz.

1 sene seçimlerin üzerinden geçti. Bekledik, üzerimize atılan iftiralara rağmen bekledik. İnsanımızın bize hak vereceğini bekledik. Neden böyle bir karar aldığımızı milletimiz görmüştür. 2023 Genel Seçimleri'nde tabanımız Cumhur İttifakı'na destek vermemizi istedi. Tabanımızın bir kısmı tarafsız, bir kısmı ise Millet İttifakı adayına destek vermemizi istedi."


Haber Kaynağı : 12punto

Özgür Özel Sinan Oğan Türkiye İttifakı Türkiye İttifakı Partisi