Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,1194
Dolar
Arrow
34,1906
İngiliz Sterlini
Arrow
45,8038
Altın
Arrow
2896,0000
BIST
Arrow
9.555

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş davasıyla ilgili açıklama! Halk TV ve CHP'yi açıkça tehdit etti

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti davasına ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Halk TV ve CHP'yi açıkça tehdit eden Bahçeli "Buradan sesleniyorum. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın! 4 soytarı muhabirle MHP'yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız." ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş davasıyla ilgili açıklama! Halk TV ve CHP'yi açıkça tehdit etti

TBMM'de 28. dönem üçüncü yasama yılı bugün itibarıyla başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

 

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Değerli vekil arkadaşlarım, saygıdeğer misafirler, basınımızın değerli temsilcileri bugün TBMM'nin 28. dönem 3. yasama yılını hem ilk grup toplantısını yapacağız hem de 15 itibariyle genel kurulun gerçekleşmesi ile yasama çalışmalarına başlayacağız. Hepinizi selamlıyor, en iyi dileklerimi sunuyorum.

TBMM'NİN YENİ DÖNEM AÇILIŞI

Toplantımızı takip eden tüm vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum. 3 yasama yılının siyasi partilere, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Vekillerimize başarılar diliyorum.

Siyasette kaçınılmaz yenilgi ve zaferler yoktur. Siyaset, bugünü es geçmeyen, geçmişe yüz çevirmeyen sorumluluk kültürü, mutabakat kümesidir. 28. dönem TBMM'de görev alan her vekilin bu tarihe bağlı olması, vatan ve var oluş borcudur. Bu borç istiklal ve istikbal ödevidir. 

Birliğin zayıfladığı dönemlerde felaketlerin yaşandığı görülecektir. Geçmişten istifade ederek geleceğin koordinatlarını çizmek ileri görüşlü toplum ve milletlerin harcıdır. İkinci el inançların ve yıkıcı düşüncelerin sonu yoktur. Kamplara ayrışmış düşüncelerin ortak geleceğe destek vermesi hayal ötesi durumdur.

"YOL YAKINKEN HERKES ELİNİ HUSUMET TETİĞİNDEN ÇEKMELİ"

Ülkemizi pençesine alan tehlikeli akıntının önünü almak lazım. Adalet ve hakkaniyetin sözünü eden çok olsa da sadık kalan çok sayıda azdır. İnsan hak ve hukuku ayaklar altındadır. Kardeşçe yaşamak varken birbirimizi hırpalayıp şeytanlaşarak yaşam gaflettir. Yol yakınken herkes elini husumet tetiğinden çekmeli. Başka Türkiye yoktur. Başka bir bölgede sığıntı gibi gezeceğim bir yer yoktur. Türk milletinin her ferdi birbirine sıkı sıkı bağlamakla mükelleftir. Sadece cami ve düğün alaylarında değil, hayatın her alanında direniş göstermeliyiz. Türk milleti büyük ve güçlü bir ailedir. En emin, en merhametli sığınağımızdır. Değişim kisvesi altında, kaynak ve kök değerlerinden kopmak bize göre değildir. Ateşin ortasından kıvılcım saymak hiç kimseye bir şey kazandırmaz.

"ŞANSINI DENEMEK İSTEYEN VARSA BUYURSUN GELSİN!"

Hedef alınan milli birlik ve varlığımızdır. Tüm dünya duysun ki, ölümüz şehit, dirimiz yiğit, karşımızdakiler müfrit, direncimiz ve dirayetimiz müthiştir. Şansını denemek isteyen varsa, buyursun gelsin.

"CUMHUR İTTİFAKI'NI YAŞATACAĞIZ"

Sakın ola ki, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ilkeleri ve kuruluş iradesi üzerinde tahribatla oynamalara heves edilmesin

Sahte ve sanal gündemlere kaptıracak yakamız yoktur. Küresel projelere boyun eğecek, tamam diyecek, saklanıp sinecek, korkak bir meşrep bizde yoktur.

Sosyal medya suikastlarına boğun eğecek bir fıtrat bizde hiç yoktur. Ne söylemişsek arkasındayız. Ne diyorsak yapacağız. Türkiye’mize sahip çıkacağız. Cumhur İttifakı’nı yaşatacağız.

Devşirilmiş ve DEM’lenmiş fosillere meydanı boş bırakmayacağız.

Birliğimizi ve beraberliğimizi nimet bileceğiz. Türk Millet’nin her ferdini kendimiz gibi göreceğiz.

"ABD TAKVİYELİ İSRAİL TERÖR DEVLETİ"

Savaş çıkacağı kadar çıkmıştır. Aleni savaş ortamını saptırmanın faydası yoktur. İsrail kontrolden çıkan haydut devlet örneğinin son sürümüdür. 

ABD takviyeli İsrail terör devleti, Ortadoğu’nun tamamına musallat olmuş. Kilit ve kritik hedeflere sızarak suikast ve saldırılarını otomatiğe bağlamıştır.

Geçtiğimiz hafta Hizbullah lideri Nasrallah’ın Beyrut’ta katli, ardından yine Hizbullah’ın ilk halkasını oluşturan diğer yöneticilerine karşı nokta operasyonlar başkaca bir yorum ve değerlendirme yapmamıza engeldir.

Savaşın bir konsept halinde ve stratejik olarak yaygınlaştırılmasının sadece Ortadoğu ile sınırlı kalacağını düşünenler yanılmaktadır.

ABD’nin Kasım ayındaki başkanlık seçimlerine varıncaya kadar, devam edegelen şiddet enerjisini genişleterek neredeyse vatanımızın sınırlarına dayanacaktır.

İsrail’in sabotaj ve saldırılarının aynı zamanda Türkiye’ye verilmiş bir mesaj olduğunu inkar etmek bize kalırsa söz konusu değildir.

Reisi’nin, Haniye’nin, Nasrallah’ın sırayla ölümleri iç içe geçen birbirleriyle bağlantıları olan vahim olaylardan bazılarıdır.

İSLAM ÜLKELERİNE TEPKİ

İslam ülkeleri Netanyahu'ya karşı sesini Allah için yükseltmelidir. Servet içinde yüzenler, isminin başında emir, sultan ve kral unvanı taşıyanlar bunun hesabını nasıl verecektir? İsrail, Lübnan'da hak iddia edip, 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın' anlayışına mahkum olmanın neresi müslümanca bir tutumdur? Ayıp değil midir, günah değil midir, yazık değil midir?

Bugün olmayacaksa, birlik beraberliğin meşalesi ne zaman yanacak? Sivil ve masum insanlar topluca öldürülürken, rahat uyku uyumak haram değilse nedir? Devasa boyutlara ulaşan bir insanlık sorununa karşı, tarafsızlık pozu vermenin utanmazlıktan ne farkı vardır? 1967 sınırları temelinde bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğe sahip bir Filistin'in hayat bulması bölge ve dünya barışı için kilit önemdedir.

TÜRKİYE-SURİYE GÖRÜŞMELERİ

Türkiye ile Suriye iş birliği ve uzlaşma zemininde daha fazla oyalanmadan buluşmalı. İsrail ve destekçilerinin yayın tehdidine karşı milli güvenlik unsurlarımız tetikte ve teyakkuzda olmalıdır.

YENİ ANASAYA TARTIŞMALARI

Bu yasama yılında yeni anayasa ihtiyacının geniş bir mutabakat ikliminde kararlılıkla ele alınacağını düşünüyorum. Sivil ve demokratik bir anayasayı ülkemize ve miletimize kazandırmak, yeni yüzyılın en büyük demokratik başarısı olacaktır. 12 Eylül darbe döneminin kalın iz ve tortularını taşıyan mevcut anayasa ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin doğası ve sistemsel mimarisi çelişmektedir.

Bu nedenle, sorumluluk bilinciyle harekete geçmemiz yeni bir anayasa hazırlayıp devlet ve millet hayatına kazandırmamız acil bir gerekliliktir.

Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifiyle 9. Yargı Paketi’nin kısa süre içerisinde yasalaşacağına inanıyorum.

ÖZGÜR ÖZEL'E İYİLER VE KÖTÜLER İTTİFAKI CEVABI

MHP ve Cumhur İttifakı milletimize verdiği sözleri birer birer tutacaktır. İttifakımız Türkiye’nin parlak geleceğinin müjdesidir. İttifakımız, Türk ve Türk yüzyılının bayraktarıdır. İttifakımız ekonomik ve siyasi iktidarın güvencesidir.

Tuhaf zillet ve ziyan olmuş üsluba bakınız ki, kendi ittifaklarına iyiler, bizim ittifakımıza da kötüler diyen provokatör CHP Genel Başkanı’nın mahkeme kapılarında bir avuç MHP düşmanıyla esip gürlemesi batık gemileri gibi, siyasi ahlaksızlığın meçhul sahillerine düşe kalka sürüklenmesi tek kelimeyle yüzsüzlüktür.

SİNAN ATEŞ DAVASI AÇIKLAMASI

Ne kadar Türkiye karşıtı, laçka ve lekeli kim varsa, hepsi bir olmuş görülen bir cinayet davası münasebetiyle MHP'yi ve dava arkadaşlarımızı şerefsizce suçlamaya kalkmışlardır.

Eski veya yeni fark etmez, bazı partilerin genel başkanları kifayetsiz muhabirler, ekranlara fitne fesat yayan televizyon kanalları ayaküstü mahkeme kurmuşlar, bilirkişi hakim ve savcı rolüne soyunarak partimizi ve dava arkadaşlarımızı namertliğe dahil taş çıkartan bir iştahla yargılamaya teşebbüs etmişlerdir.

Utanmadan, sıkılmadan, gerçekleri çarpıtaracak azmettirici ve katil arayanlar timsah gözyaşlarıyla sabrımızı sınayanlar önce aynaya bakacaklar. Şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşmayı deneyeceklerdir. MHP Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ikincisi dün başlayan malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmektedir.

Çok söze gerek yoktur. Aslında buna değecek hiç kimse yoktur. Ben az söyleyeyim, muhatapları çok anlasın. Bizim için yeterlidir. MHP'ye organize Pensilvanya operasyonları çekenlere, ne Ülkü Ocakları'nı ne de MHP'yi çiğnetmem!

Çiğnerim diyenler varsa, istedikleri yerde bu davaya hayatını adamış inanmış bir ülkücü olarak alayından birden heyecanla beklerim!

Özgür Özel, sana diyorum... İddiaların aynı şahsın gibi çürüktür. Bastığın yaş tahta, bindiği patlak lastik, dolmuş tutsağı olduğun tezvirat cambazlığı seni hiçbir yere götürmeyecektir.

Yaşı başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak, siyasi kışkırtmanın ve uzaktan kumandalı oyunun figüranı olmak bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır.

Herkes hakkını bilsin. Hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar kopartırız.

HALK TV VE CHP'Yİ TEHDİT ETTİ!

Mahkeme kararı açıklanmadan, adalet yerini bulmadan, güya ve gıyaben hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda katlanacaklardır. Camiamız bu rezillere hakkını hiçbir zaman helal etmeyecektir.

Buradan sesleniyorum. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın! 4 soytarı muhabirle MHP'yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız."


Haber Kaynağı : 12punto

Devlet Bahçeli TBMM MHP Sinan Ateş sinan ateş davası Özgür Özel