Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'tan yerel seçim mesajı

TİP Genel Başkanı Baş, sosyal medya üzerinden yerel seçimlere ilişkin mesaj verdi. Baş, 'Hatay başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında, onlarca il ve yüzlerce ilçede halkımızı alternatifsiz bırakmayacağız' diye konuştu.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'tan yerel seçim mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), 6 Şubat depremleri döneminde de görevde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı yeniden aday göstermesi tepkilere neden oldu.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş X hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin mesaj veren Baş, Hatay’ı da işaret ederek “Halkımızı alternatifsiz bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

‘HATAY BAŞTA OLMAK ÜZERE HALKIMIZI ALTERNATİFSİZ BIRAKMAYACAĞIZ’

Erkan Baş’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Parti üyelerimizden gelen talepleri, yurttaşlarımızdan yükselen sesi duyuyoruz. Dost siyasi güçler, sendikalar, kadın, gençlik, ekoloji örgütleri ve yerel platformlarla yaptığımız çalışmalar artık olgunlaştı.

Hatay başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında onlarca il ve yüzlerce ilçede halkımızı alternatifsiz bırakmayacağız, kimsenin kuşkusu olmasın. Gelecek hafta itibariyle kamuoyuyla paylaşmaya başlayacağız.”


Haber Kaynağı : 12punto

CHP Erkan Baş Hatay Lütfü Savaş yerel seçim TİP