Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

‘TKP’liyim ama AKP’ye oy vereceğim’ diyen genç AKP Gençlik Kolları yöneticisi çıktı

İktidara yakın A Haber’in “TKP’liyim AKP’ye oy vereceğim” diye servis ettiği haberde konuşan kişinin AKP İzmir Gençlik Kolları’nda yönetici olduğu ortaya çıktı.

‘TKP’liyim ama AKP’ye oy vereceğim’ diyen genç AKP Gençlik Kolları yöneticisi çıktı

İktidara yakın A Haber, AKP’nin İzmir adayı Hamza Dağ’ın yerel seçim çalışmalarıyla ilgili kamuoyunu manipüle edecek bir habere imza attı.

Söz konusu haberde, Türkiye Komünist Partili (TKP) olduğunu söyleyen bir genç Hamza Dağ’a ilk defa AKP’ye oy vereceğini söyledi.

Hamza Dağ ise, TKP’li olduğunu söyleyen gence “CHP'li çok duydum, İYİ Partiden de duydum da TKP'den ilk kez duyuyorum” yanıtını verdi.

T24'te yer alan habere göre, çok geçmeden TKP’li olduğunu söyleyen kişinin AKP’nin İzmir Gençlik Kolları üyesi Tuğrul Mustafa Turgut olduğu ortaya çıktı.

AKP'nin İzmir Gençlik Kolları'nın resmi sayfasında Tuğrul Mustafa Turgut’un, 2018-2019 döneminde AKP İzmir Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği yaptığı, 2019 yılından itibaren de AKP İzmir Gençlik Kolları’nın, Ekonomi ve Mali İşler Başkanlığı görevini yürüttüğü görüldü. Hakkında bölümünde ise "Çocuk oyun parkı sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yönetim kurulu üyesi" yazıyor.

Birgün'den Mustafa Bildircin Ocak 2023'te yayımladığı haberinde, İzmir Valiliği’nin oyun grubu ihalesinin, Tuğrul Mustafa Turgut’un şirketine verildiğini yazmıştı. AKP’li gencin şirketi ile valilik arasında 1,3 milyon TL’lik sözleşme imzalandığı ortaya çıkmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Tuğrul Mustafa Turgut A hAber Hamza Dağ İzmir