Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tunç Soyer'den UKOME kararına tepki: "Yılmadık, yılmayacağız"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Toplu Ulaşımda 120 Dakika Ücretsiz Aktarma Uygulaması”na ilişkin teklifin, UKOME Genel Kurulu’nda merkezi idareyi temsil eden kurum ve kuruluşların oylarıyla reddedilmesine tepki gösterdi.

Tunç Soyer'den UKOME kararına tepki:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Toplu Ulaşımda 120 Dakika Ücretsiz Aktarma Uygulaması”na ilişkin teklifin olağanüstü toplanan UKOME Genel Kurulu’nda merkezi idareyi temsil eden kurum ve kuruluşların verdiği oylarla reddedilmesi nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

"Yaklaşan yerel seçimler öncesi, AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da 90 dakika sistemini geri getirme vaadinde bulunmuş, hatta ‘bir vaadimiz gerçekleşti” demişti" diyen Soyer, "Bir yandan sokakta şirin görünmek için vatandaşın duymak istediklerini söylüyorlar. Diğer tarafta ise merkezi idareye bağlı kurumların temsilcilerini kullanarak, İzmirlilerin yararına olan bir uygulamayı hayata geçirmemizi engelliyorlar" ifadelerini kullandı.

"O TEKLİFİ YENİDEN UKOME'YE TAŞIYACAĞIZ"

Soyer açıklamasını, "Hep böyleydiler. Ama yılmadık, yılmayacağız da… O teklifi yeniden UKOME’ye taşıyacağız. Halkımız takip etsin. Kim samimi, kim değil görsün; kararını versin" ifadeleri ile sonlandırdı.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Tunç Soyer UKOME ulaşım yerel seçim