Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ümit Özdağ duyurdu! HüdaPar Adayı’ndan Zafer Partisi’ne tehdit

Ümit Özdağ, Tekirdağ Kapaklı’da birlikte seçim çalışması yaptıktan sonra il başkanı Fatih Altıntaş'ın HüdaPar belediye başkan adayı tarafından tehdit edildiğini duyurdu, suç duyurusunu paylaştı.

Ümit Özdağ duyurdu! HüdaPar Adayı’ndan Zafer Partisi’ne tehdit

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ seçim çalışmaları kapsamında bugün Tekirdağ Kapaklı’daydı. Özdağ, Tekirdağ il başkanı Fatih Altıntaş ve Kapaklı Belediye başkan Adayı Kürşat Kağan Demirel ile çalışmalara katıldı. Özdağ, daha sonra Altıntaş’ın HüdaPar Belediye Başkan adayı tarafından aranarak tehdit edildiğini duyurdu.

Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“Tekirdağ Kapaklı ilçemizde bugün ilçe belediye başkan adayımız Kürşat Kağan Demirel ve il başkanımız Fatih Altıntaş semt pazarında 14.00-17.00 arasında stand ve propaganda çalışması yaptık, seçim aracımız da geldi ve Kapaklı belediye başkan adayımız Kürşat Kağan Demirel “Biz şeyh Sa-ite sayın demeyiz hain deriz terörist” demiştir. Kısa bir süre sonra Tekirdağ il başkanımız tanımadığı bir numaradan aranmıştır. Telefon eden kişi, “Ben kapaklı HÜDA-PAR adayı Veysi Güngör. Siz. Şeyh sa-it hain diyemezsiniz” diyerekten kendisine yakışan çok ağır küfürler etmiştir. Arkadaşlarımız kendisi ile ilgili suç duyurusunda bulunmuşlardır. Buradan Şeyh Sait’i Diyarbakir’a yargılanmak üzere getiren birliğin komutanının torunu ve Zafer Partisi genel başkanı olarak ifade ediyorum. Şeyh Sait alçak bir Türk düşmanı, Rus ve İngiliz işbirlikçisi vatan haini teröristtir. Şeyh Sait’e vatan haini diyemeyen ya potansiyel vatan haini ya da siyasi milli karaktere sahip olmayan kişiliktir. Veysi Güngör denilen zatı ve benzerlerini uyarıyorum. Zafer Partisi’ni ve Zafer Partilileri tehdit etmek ne haddinize.”

Özdağ paylaşımında Altıntaş’ın ifadesini de paylaştı.

Altıntaş, ifadesinde, seçim çalışması bittkten yaklaşık yarım saat sonra tanımadığı bir numara tarafından arandığını, arayan kişinin kendisini HüdaPar Kapaklı belediye başkan adayı Veysi Güngör olarak tanıttığını öyledi. Altıntaş, Güngör’ün kendisine “Şeyh Sait’e siz nasıl hain dersiniz, terörist dersiniz, canınıza mı susadınız? Sizi mahvederim. Canınıza mı susadınız? Size Kapaklı’yı dar ederim. Buraya sokmam” şeklinde tehditlerde bulunduğunu iddia etti.

 


Haber Kaynağı : 12punto