Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Ümit Özdağ partisinin yerel seçim kararını açıkladı! 'Tüm gücümüzle destekleyeceğiz'

Artvin’de konuşan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, yerel seçimlerde partisinin nasıl bir yol izleyeceğiyle ilgili soruya, “Seçimlerde her yerde ama her yerde Zafer Partisi'nin adaylarını göreceksiniz” cevabını verdi.

Ümit Özdağ partisinin yerel seçim kararını açıkladı! 'Tüm gücümüzle destekleyeceğiz'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Artvin'i ziyaret etti.

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası ile Artvin Eğitim İş Sendikası'na da ziyarette bulunan Özdağ, daha sonra Atapark Meydanı'nda gazetecilere açıklama yaptı.

Özdağ, yerel seçimlerde Zafer Partisi'nin nasıl bir yol izleyeceğiyle ilgili soru üzerine, Artvin ve ilçelerinde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini söyledi. Sadece Kars ve Iğdır'da şehir merkezinde aday çıkarmayacaklarını ifade eden Özdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlçelerde çıkartacağız. Orada vatansever bir adayı, hangi partinin adayı olur, bilmiyoruz ama kazanmaya yakın ve HDP'nin bu şehirlerde kazanmasını engelleyecek adayı tüm gücümüzle destekleyeceğiz. Bunun dışında seçimlerde her yerde ama her yerde Zafer Partisi'nin adaylarını göreceksiniz. Sizlerden de Artvin'de oylarınızdan en az bir tanesini Zafer Partisi'ne bekliyoruz."

Özdağ, son olarak Artvin Çoruh Üniversitesi çevresinde bulunun kafelerde üniversite öğrencileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.


Haber Kaynağı : 12punto

Zafer Partisi yerel seçim Ümit Özdağ