Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/siyaset/video-adalet-bakan-yardimcisi-ramazan-can-torpil-yaparken-goruntulendi-14283

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, torpil yaparken görüntülendi

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın torpil yazışmaları kameralara yakalandı. Üstelik o anlarda Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kürsüde “bağımsız ve adil” adaletten bahsediyordu.

Yargıtay binasında düzenlenen Adalet Akademisi programında, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın torpil yazışmaları kameralara yakalandı.

FOX TV’de yayımlanan Fırat Irmak’ın özel haberinde Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın görevde yükselme mülakatına girecek bazı personelin torpil taleplerine ‘takipteyiz’ diyerek özel kalemine yönlendirdiği ifade edildi. 

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNE HAVALE ETTİ

Bakanlığın görevde yükselme mülakatına girecek bazı personel için gelen torpil taleplerini tek tek yanıtladı, yapılacakları özel kalem müdürüne havale etti. Can’ın bir mesaja “Abi notumuzu aldık takip edeceğiz inşallah” diye yanıt verdiği görüldü.

Cep telefonundaki yazışmalarının görüntülendiğinden habersiz olan Can’a torpil talebini iletenlerden biri de CHP’den AKP’ye geçen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’ydi.

ÇELEBİ'DEN TORPİL TALEBİ AÇIKLAMASI GELDİ

Adalet Bakanı Yardımcısı Ramazan Can'a torpil talebinde bulunan CHP’den AKP’ye geçen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, söz konusu torpil talebinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Çelebi torpil talebini şehit yakını için yaptığını şu paylaşımla açıkladı:

"İzmir’den ŞEHİT BABASI R.O.’nun ricası üzerine Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can’a “Mülakata giren kardeşimiz şehit yakını bilginiz olsun, takdirlerinize!” diyerek mülakatta bu konuda hassasiyet gösterilmesini istemem torpilmiş. 

Şehit cenazesinden çıkıp DEM’lenmeye gidenleri, devletimize işgalci diyen Demirtaş’ı haber yapamayan FoxTV öyle buyurmuş. 

Yazılı sınavı 89 olan kardeşimizin bize ihtiyacı bile yok. Bir şehit babasının ricasını sadece hassasiyet gösterilmesi için iletmek boynumuzun borcudur! 

Satırın altında “ŞEHİT YAKINI” da yazıyor ama FOX tilkilik yapıp yayınlamıyor, hatta kapatıyor! 

İsteyen gazetecilere gösterelim"

Haber Kaynağı : 12punto