Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/siyaset/video-battal-ilgezdinin-istifasi-ardindan-eski-tarihli-aciklamasi-gundeme-geldi-18389

Battal İlgezdi'nin istifası ardından eski tarihli açıklaması gündeme geldi

Battal İlgezdi'nin yerel seçimlerde CHP'den aday gösterilmemesinin ardından istifa etmesiyle birlikte sosyal medyada İlgezdi'nin belediye meclisinde yaptığı eski tarihli konuşmalar gündeme geldi.

CHP, 31 Mart yerel seçimleri için adaylarını belirleyeceği toplantıyı gerçekleştirdi. AKP ve MHP'li isimlerin de yer aldığı aday listelerinde kendisine yer bulamayan ve adaylık için seçilmeyen CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yaptığı açıklamayla partisinde bir tasfiye süreci yaşandığını ve Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerin partiden uzaklaştırıldığını iddia ederek istifasını verdi.

ESKİ TARİHLİ AÇIKLAMASI GÜNDEME GELDİ

İlgezdi'nin parti yönetimini suçlayarak yaptığı bu istifanın ardından kendisinin belediye meclisinde yaptığı eski tarihli konuşmalar gündeme getirildi.

Battal İlgezdi söz konusu videoda, yerel seçimlerde aday gösterilmese bile partisinin kazanması için elinden geleceğini yapacağını söylerken görülüyor.

İlgezdi yaptığı konuşmada "Aday gösterilsem de gösterilmesem de partimin kazanması için eşek gibi çalışacağım." ifadelerini kullanıyor.


Haber Kaynağı : 12punto