Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/siyaset/video-canli-yayinda-tansiyon-yukseldi-iyi-partili-isimden-akseneri-elestiren-eren-erdeme-altili-masa-yaniti-18261

Canlı yayında tansiyon yükseldi: İYİ Partili isimden Akşener'i eleştiren Eren Erdem'e 'Altılı Masa' yanıtı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, mayıs seçimlerinden önce Meral Akşener’in Altılı Masa’dan ayrılmasını eleştiren CHP’li Eren Erdem’e tepki gösterdi.

CHP’de Özgür Özel’in genel başkan seçilmesinin ardından, partideki Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan CHP’li Eren Erdem, tv100’deki canlı yayında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin ile tartışma yaşadı.

EREN ERDEM: NİÇİN KALKTINIZ, NİÇİN GERİ GELDİNİZ?

Eren Erdem, "Ortaklarımızın hiçbiri hissedar değilmiş, kar ortağıymış. Bütün ihale Kemal Kılıçdaroğlu'na herkes tarafından bırakıldığı için kurultayımız böyle bir takdir ortaya koymuştur, saygı duyarız. Günün sonunda bir günah keçisine ihtiyaç vardı. Türkiye'nin en saygın araştırmacılarıyla oturduğumuz zaman, Sayın Akşener'in masadan kalkması ve masaya geri dönmesinin yaratmış olduğu maliyet hiç konuşulmadı. Niçin kalktınız, niçin geri geldiniz?" ifadelerini kullandı.

KULEYİN'DEN YANIT GECİKMEDİ: MASADAN KOVULDUK

Bu sözlere İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin'den "Masadan kovulduk" yanıtı geldi. 

Söz sırası geldiğinde cevap veren Kuleyin "Cümlelerinize öyle bir başladınız ki... Bir sakin olun, sakin değildi. Ben size söyleyeyim. Altılı masada siz bizi kovdunuz. Önce gel bunu anlatalım bu millete. Anlatabilir miyiz? Altılı masada Kemal Bey... Bunların hiçbirisini sayın genel başkanımız anlatmadı. Ben girmek istemedim, siz girdiniz. Rencide etmemek adına magazin siyaseti yapmam. Kalbi ittifakı anlatamadık size. Bize verilen 15 milletvekilinden dolayı minnet borçluyduk CHP'ye. Sayın genel başkanımız 'Hiçbir şey yapmayın' dedi. Bu alacak verecek işine dökersek ben çok daha farklı şeyler söylerim" diye konuştu.

Haber Kaynağı : 12punto