Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/siyaset/video-chpden-istifa-eden-battal-ilgezdiden-dikkat-ceken-iyi-parti-hamlesi-afis-polemigi-devam-ederken-19319

CHP’den istifa eden Battal İlgezdi’den dikkat çeken İYİ Parti hamlesi! Afiş polemiği devam ederken...

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday gösterilmeyen ve CHP’den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İYİ Parti’nin CHP’ye gönderme yapan afişlerini ilçedeki billboardlarda yayınladı.

Yerel seçimlere doğru giderken siyaset arenasındaki polemikler de devam ediyor.

CHP’nin iş birliği teklifini reddederek seçimlere ‘hür ve müstakil’ girme kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada seçim afişlerinin billboardlarda asılmamasına tepki göstererek "Bizi sansürlemek isteyen; saray değil belediye! Bizi engellemeye çalışan; Beştepe değil, Saraçhane! Yaa, ne kadar da ilginç değil mi?" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Akşener’in çıkışına "Bizim öyle bir engelleme veya bu tarz girişim, eylemde bulunmayacağımızı en iyi kendileri bilirler. Ne için yaptığını bilmiyorum bu açıklamayı" sözleriyle yanıt verdi.

CHP ve İYİ Parti arasındaki afiş gerilimi devam ederken, 31 Mart’taki seçimlerde aday gösterilmeyen ve CHP’den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’den dikkat çeken bir hamle geldi.

İlgezdi, İYİ Parti’nin “Tek adam baskınına da, eş başkan kavgasına da mecbur değilsin” yazılı afişini ilçedeki billboardlarda yayınladı.

Haber Kaynağı : 12punto