Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/siyaset/video-cumhurbaskani-erdogan-11-yil-sonra-misirda-21757

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 yıl sonra Mısır'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 yıl aradan sonra Mısır'a resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Kahire'ye ulaşan Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es Sisi tarafından resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 yılın ardından Mısır'a resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Uçağı inen Erdoğan, Mısır Lideri Abdulfettah es Sisi tarafından resmi bir törenle karşılandı.

Erdoğan, Mısırlı mevkidaşı Sisi ile görüşmek üzere Kahire'ye gitti. Bu ziyaret, Erdoğan'ın 11 yıl aradan sonra Mısır'a gerçekleştirdiği ilk ziyaret olarak dikkat çekiyor. Havalimanında Sisi tarafından karşılanan Erdoğan, İttihadiye Sarayı'nda resmi bir törenle ağırlanacak.

Törenin ardından, ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirilecek ve daha sonra ortak bir basın toplantısı düzenlenecek. İki liderin görüşmesi saat 15.00'te başlayacak ve basın toplantısı ise saat 16.45'te yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi tarafından onuruna verilen resmi yemeğe de katılacak, bu yemekte daha fazla diplomatik ve ikili konuların ele alınması bekleniyor.

Haber Kaynağı : AA