Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/siyaset/video-dpli-cemal-enginyurt-erdogana-seslendi-beni-komunistlerle-eylem-yapar-hale-getirdin-53150

DP'li Cemal Enginyurt Erdoğan'a seslendi: 'Beni komünistlerle eylem yapar hale getirdin'

TİP Sözcüsü Sera Kadıgil ile birlikte Polonez işçilerinin eylemine destek veren Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, “Bak 45 yıllık Cemal Enginyurt'u bile Sera Kadıgil ile komünistlerle beraber eylem yapar hale getirdin” sözleriyle, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

İstanbul’un Çatalca ilçesinde bulunan Polonez gıda fabrikasında çalışırken Tek Gıda-İş Sendikası’na üye olduktan sonra işten çıkarılan 146 işçinin direnişi sürüyor.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Sözcüsü Sera Kadıgil ile birlikte sendika üyesi olduktan sonra işten çıkarılan ve fabrika önünde direnen Polonez işçilerine desteğe gitti.

Burada bir konuşma yapan DP’li Enginyurt, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

"Bak 45 yıllık Cemal Enginyurt'u bile Sera Kadıgil ile komünistlerle beraber eylem yapar hale getirdin” diyen Enginyurt, “Geleceğin hiç parlak değil. Birleşe birleşe kazanacağız" ifadelerini kullandı.

TİP Sözcüsü Kadıgil ise "Evet öyle bir düzendeyiz ki hakikaten bir komünistle yan yana işçi direnişi nasip oldu Cemal başkana. İyi ki de öyle oldu" diye konuştu.

Haber Kaynağı : 12punto