Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yandaş medyadan 'İYİ Parti'de kurultay hazırlığı' iddiası

İYİ Parti'nin içindeki 'Daha İyiler Grubu'nun 288 üst düzey delege imzası topladığı iddia edildi. Seçim sonucu ne olursa olsun kurultaya gidileceğini söyleyen Grubun Sözcüsü ve İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Fatin Rüştü Ongun "Hesap zamanı da gelecek" diye konuştu.

Yandaş medyadan 'İYİ Parti'de kurultay hazırlığı' iddiası

Yerel seçimlere 'hür ve müstakil' girme kararı alan İYİ Parti'de sular durulmuyor. Peş peşe istifaların yaşandığı parti içindeki 'Daha İyiler Grubu'nun kurultay için hazırlıklara başladığı öne sürüldü.

288 ÜST DELEGE İMZASI TOPLANDI

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinin haberine göre, İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Daha İyiler Grubu Sözcüsü Fatin Rüştü Ongun, 288 üst delege imzasının noter tasdikli şekilde toplandığını iddia etti. Ongun, seçim sonucu ne olursa olsun kurultaya gidileceğini söyledi.

"HESAP ZAMANI YAKLAŞIYOR"

Anadolu'da gezdiklerini ve partililerin umutsuzlarını gördüklerini iddia eden Ongun, "Bu kadar kötü yönetilen bir partide hesap sorulacağı zaman da gelecek" ifadelerini kullandı.

GENEL BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK?

Haberde, Daya İyiler Grubu'nun sözcüsü olduğu belirtilen Fatin Rüştü Ongun'un Genel Başkanlık için aday olabileceği iddia edildi.

SABAH TV'YE ÇIKARTILMIŞ

Öte yandan İYİ Parti YİK Üyesi Fatin Rüştü Ongun’un, 2 ay önce Sabah TV’ye çıkartıldığı ortaya çıktı. Ongun, Sabah TV’deki programda Meral Akşener aleyhinde konuşurken, AKP ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı hakkında da övgü dolu ifadeler kullanmıştı.

288 üst düzey delegenin imzasını topladığı iddia edilen İYİ Parti YİK Üyesi Ongun yalnızca iktidara yakın medyaya konuşması dikkat çekti.


Haber Kaynağı : 12punto

Sabah Gazetesi İYİ Parti kurultay Fatin Rüştü Ongun