Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.577

Abdurrahim Albayrak'tan Mourinho'ya Okan Buruk tepkisi: 'Ulan bir dur...'

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Sarı-Kırmızılı kulübün divan toplantısında Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'ya tepki gösterdi.

Abdurrahim Albayrak'tan Mourinho'ya Okan Buruk tepkisi: 'Ulan bir dur...'

Galatasaray Spor Kulübü Divan Toplantısı, dün (14 Ağustos) Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda düzenledi.

Adnan Polat'tan Abdurrahim Albayrak'a kadar camianın birçok önemli ismi, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Florya projesinin İhale Kurulu Başkanı olarak belirlenen Adnan Polat, yönetime destek vererek, "Sıfırdan takım kuruluyor, iki yıldır şampiyon olunuyor ve yönetim büyük saldırı altında, Galatasaray camiası son derece sessiz kalıyor. Bizim bunu yapma hakkımız yok, yönetimimize sonuna kadar sahip çıkmamız lazım. Şu anda da zaten, belki bir iş kazası olabiliyor, Beşiktaş kazası oldu, Galatasaray yoluna devam ediyor. Sonuna kadar başkan ve yönetimin yanındayız. Yaptıklarınızdan dolayı sizi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Galatasaray'da uzun yıllar yönetcilik yapan Abdurrahim Albayrak da çarpıcı açıklamalar yaptı.

Albayrak, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a yönelik sözlerine şu sözlerle karşılık verdi:

"Bakın bizim hocamızı eleştiriyorlar. Kimsenin ağzından bir şey çıkmıyor. Yok iki adım attı, üç adım attı, dört adım attı. Ulan bir dur, daha dün geldin. Biz birlik ve beraberlik içinde olursak Allah'ın izniyle 25. şampiyonluk gelecek."

MOURİNHO OKAN BURUK HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

Jose Mourinho Lille maçı öncesi basın toplantısında "Emin olduğum bir şey var o da Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, saha içine 4 metre girdiğinde kart görmüyor ama ben daha içerde kart görüyorum. Ya da bir oyuncu rakibinin suratına yumruk attığında oyuncu kart görmeyebiliyor" demişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Adnan Polat Abdurrahim Albayrak Jose Mourinho Okan Buruk