Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Aboubakar günler sonra dönüyor: Beşiktaş gol sıkıntısını çözebilecek mi?

Beşiktaş, gol sıkıntısını gidermek için Vincent Aboubakar'a umut bağladı. Kamerunlu forvet, 72 gün aradan sonra pazartesi günkü Konyaspor maçında sahada olacak.

Aboubakar günler sonra dönüyor: Beşiktaş gol sıkıntısını çözebilecek mi?

Beşiktaş, gol sorunlarına çözüm bulmak için Vincent Aboubakar'ın geri dönüşünü umuyor. Sakatlığını atlatan Kamerunlu oyuncu, ligdeki son 5 maçta sadece 2 gol atan Beşiktaş'ın Konyaspor maçında forma giyecek.

Süper Lig'deki son 5 maçından sadece birini kazanabilen (2 beraberlik - 2 mağlubiyet) ve 450 dakikada sadece 2 gol atabilen Beşiktaş, pazartesi günü Konyaspor maçında yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Siyah-beyazlı ekip, taraftarı önünde galibiyet serisi başlatmayı amaçlarken, Teknik Direktör Fernando Santos da gol sorununu çözmek için Vincent Aboubakar'a yöneliyor.

Sakatlık, kadro dışı kalma ve Afrika Uluslar Kupası'na gitme gibi nedenlerle 9 Aralık'taki Fenerbahçe derbisinden bu yana forma giyemeyen Kamerunlu forvetin, tam 72 gün sonra sahaya çıkması bekleniyor.

Lig ve kupa müsabakalarında 12 maçı kaçıran ve Santos'un gelmesiyle affedilen Aboubakar, bu sezon Beşiktaş formasını 22 maçta giyerken 11 gol atıp 3 asist yaparak takımına skor katkısı sağladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Afrika Uluslar Kupası Beşiktaş Fernando Santos Vincent Aboubakar