Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ahmet Çakar Büyükekşi'nin açtığı davadan beraat etti: 'Sen Bylockçusun...'

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye 'Bylockçu' ve 'yalancı' dediği için yargılandığı davada beraat ettiğini açıkladı. Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mehmet Büyükekşi, sen hem Bylockçusun, hem de ağır bir yalancısın!” dedi.

Ahmet Çakar Büyükekşi'nin açtığı davadan beraat etti: 'Sen Bylockçusun...'

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kendisine açtığı davadan beraat ettiğini açıkladı.

Çakar, X üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Eveeeeet. Yer: İstanbul Çağlayan Adliyesi, saat 10:10. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye “Bylockçu ve yalancı” dediğim için, çıktığım mahkemenin ilk duruşmasında beraat ettim. Şimdi tekrar haykırıyorum: “Mehmet Büyükekşi, sen hem Bylockçusun, hem de ağır bir yalancısın!”

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz yıl Beyaz TV canlı yayınında konuşan Ahmet Çakar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin ByLock’tan ve “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçlarından yargılandığı belge olduğunu ileri sürdüğü bir doküman yayımlamıştı. 

Ahmet Çakar, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Mehmet Büyükekşi 2 telefonundan sadece birinde ByLock tespit edildiğini ve özel kaleminin kullandığını söylemişti. Sen bir yalancısın. Sana ait 0530 ve 0532 ile başlayan 2 telefonunda da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ByLock tespit edilmiş. Mehmet Büyükekşi’nin yalanının içerisinde 250 kişinin kanı var. Ben karımı aramıyorum 1 ayda 55 defa be… Mehmet Büyükekşi’nin yarın sabahtan itibaren Riva’ya girişi yasaklanmalıdır”

Çakar ayrıca; Mehmet Büyükekşi’nin 2 ayrı telefonundan ByLock kullandığını ve 55 kez uygulamaya giriş yapıldığının tespit edildiğini önü sürmüştü.

Büyükekşi ise, “Benim 2 telefonum var. Bir tanesi özel kalemimde duruyor. Onda bylock yüklüydü. Sıkıntılı bir durum olsa zaten, ben o kurumlarda görev yapmaya devam edemezdim” ifadelerini kullanmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Çakar Mehmet Büyükekşi ByLock TFF