Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ali Koç'un 'Gerekiyorsa bir alt lige ineceğiz' sözlerini kullandığı video

Aziz Yıldırım, canlı yayında Ali Koç'un ligden çekilme söylemini hatırlattı. Koç üzerine basa basa böyle bir söylemi olmadığını belirtti, sosyal medyada o video gündeme geldi.

Ali Koç'un 'Gerekiyorsa bir alt lige ineceğiz' sözlerini kullandığı video

Fenerbahçe'nin iki başkan adayı katıldıkları canlı yayında birbirlerine yaptıkları suçlamalara dair açıklamalarda bulundu.

Zaman zaman eski döneme dair yaptıkları açıklamaları gündeme getiren ikiliden Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ligden çekilme söyleminin doğru olmadığını ve takıma zarar verdiğini söyledi.

Ali Koç böyle bir söyleminin asla olmadığını ve sadece uygun şartların oluşması durumunda bu tarz bir harekette bulunacaklarını söylediğini ifade etti. Aziz Yıldırım bu görüntüyü bulacağını ve Ali Koç'a ileteceğini söyledi.

Koç, her ne kadar net bir dille ligden çekiliriz ifadesini kullanmadığını söylese de sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde Koç'un 'alt lige ineceğiz' şeklinde bir ifade kullandığı görülüyor.

İşte Ali Koç'un Fenerbahçe'nin ligden çekilmesiyle ilgili yaptığı o açıklama:

"Biz artık kendi bağımızı kendimiz keseceğiz, gerekiyorsa da biz alt lige ineceğiz! Bu kararı aldığınız zaman bir alt lige düşme söz konusu çünkü...  Biz belki her gün ölmektense bir gün öleceğiz ama geleceğimizi kurtarmak zorundayız bir sene biz oynar çıkarız ama yeter...

Bize bu ülkenin dışlanmış bir kulübü gibi muamele yaparsanız biz o zaman kendi kaderimizi kendimiz belirlemek zorundayız bu net bir şantaj değil"

 


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Koç Aziz Yıldırım Fenerbahçe

İlgili Haberler