Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

Altay Bayındır, ManU'da beklediği şansı bulamayabilir! 'Tom'un oynayacağını hissediyorum'

Manchester United'da henüz forma giyme şansı bulamayan ve Andre Onana'nın Afrika Uluslar Kupası'na gitmesiyle kaleyi devralmak için umutlanan Altay Bayındır, beklediği forma şansını bir türlü bulamıyor.

Altay Bayındır, ManU'da beklediği şansı bulamayabilir! 'Tom'un oynayacağını hissediyorum'

Manchester United'ın geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den transferi Altay Bayındır, İngiliz takımında henüz forma giyme şansı bulamadı. Türk kalecinin, Kırmızı Şeytanlar'ın as file bekçisi Andre Onana'nın 2023 Afrika Uluslar Kupası için Kamerun Milli Takımı'na gitmesinin ardından kaleyi devralması bekleniyordu ancak işler Altay'ın umduğu gibi gitmeyebilir. 

ONANA ERKEN DÖNEBİLİR 

Altay Bayındır'ın bu karşılaşmada forma giymesi ise Kamerun'un, Afrika Uluslar Kupası'nda yoluna devam edip etmemesine bağlı. İlk iki maçında 1 puan toplayan Kamerun, C Grubu'ndaki son sınavını yarın Gambiya'ya karşı verecek. Onana'nın takımı, bu maçtan gruptan çıkacak sonucu alamaması halinde, 27 yaşındaki kaleci Manchester'a geri dönecek.

28 Ocak'ta Machester United'ın 1 Şubat Perşembe gününe kadar Premier Lig'de maçı bulunmuyor. 1 Şubat'ta Wolverhampton'a konuk olacak ManU, bu müsabakadan önce 28 Ocak Pazar günü İngiltere Federasyon Kupası 4. turunda 2. Lig temsilcisi Newport County ile deplasmanda karşılaşacak.

Bu maç öncesinde Manchester United'ın eski stoperi Wes Brown, bu mücadelede takımın üçüncü kalecisi pozisyonunda olan Tom Heaton'ın 2. lig ekibine karşı oynayabileceğine inanıyor.

"TOM'UN OYNAYACAĞINI HİSSEDİYORUM" 

37 yaşındaki kaleci, 2021 yılında geri döndüğü Manchester'da sadece 2 Lig Kupası maçında forma giyebildi. Brown, yaptığı açıklamada "Tom daha önce bu takımda oynadı. Açıkçası çok da tecrübeli. Maçlardan önce ısınma sırasında onu izliyorum. Herkes onun oynamayacağını düşünüyor ancak daha önce oynadığında iyi işler çıkarmıştı. Tom'un oynayacağını hissediyorum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Altay Bayındır Manchester United