Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ancelotti'den tepki çeken Arda Güler sözleri! 'Anlamıyorsa da hiçbir şey olamayacaktır'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 1-0 kazandıkları Sevilla maçının ardından yaptığı açıklamada oyuna almaktan son anda vazgeçtiği Arda Güler hakkında söyledikleri tepkilere neden oldu.

Ancelotti'den tepki çeken Arda Güler sözleri! 'Anlamıyorsa da hiçbir şey olamayacaktır'

Real Madrid, sahasında konuk ettiği Sevilla'yı 81. dakikada Luka Modric'in golüyle 1-0 geçti. Maç sonunda Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin oyuna girmeye hazırlanan ancak Modric'in golü sonrasında kulübeye oturtulan Arda Güler hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük tepki gördü.

LaLiga'nın 26. haftasında Real Madrid sahasında Sevilla'yı konuk etti.

Eflatun-Beyazlılar 81. dakikada Luca Modric'in golüyle müsabakayı 1-0 kazandı.

Sezon Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Arda Güler, geçtiğimiz hafta Roya Vallecano mücadelesinin son 5 dakikasında sahada yer alırken, Sevilla maçında süre alamadı.

Carlo Ancelotti, maçın son dakikalarına doğru oyuna girmeye hazırlanan Arda Güler'i, Modric'in golünden sonra yeniden kulübeye oturttu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bir gazeteci Ancelotti'ye Arda Güler'i neden oyuna almadığını sordu. Gazetecinin sorusu karşısında Carlo Ancelotti, "Modric'in golünden önce Arda ile ilgili bir plan yapmıştım. Ancak gol sonrası fikrimi değiştirdim. Arda bu durumu çok iyi anlıyor, eğer anlamıyorsa zaten hiçbir şey olamayacaktır" ifadelerini kullandı.

19. yaşını kutlayan Arda Güler, doğum gününde sahada yer alamazken, Ancelotti'nin Arda Güler hakkında söyledikleri tepkilere neden oldu.


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Güler Carlo Ancelotti Real Madrid Sevilla