Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Arda Güler yine yedek! Taraftarlar faturayı Ancelotti'ye kesti

Real Madrid'de Arda Güler'in Mallorca maçında forma giyememesi, takımın taraftarları arasında teknik direktör Carlo Ancelotti'ye yönelik tepkilere yol açtı.

Arda Güler yine yedek! Taraftarlar faturayı Ancelotti'ye kesti

Real Madrid’in genç oyuncusu Arda Güler’in, Mallorca maçında forma giyememesi, takımın taraftarları arasında teknik direktör Carlo Ancelotti’ye yönelik tepkilere yol açtı. LaLiga’nın 31. haftasında Real Madrid’in deplasmanda Mallorca’yı 1-0 yendiği ve Barcelona ile arasındaki puan farkını koruduğu belirtildi. Ancak Arda Güler’in bu maçta da süre alamaması, İspanya’da tartışma konusu oldu.

NtvsSpor'da yer alan habere göre, Bu sezon Real Madrid ile LaLiga, Kral Kupası ve Süper Kupa’da toplam 7 maçta oynayan ve 1 gol atan Arda Güler’in, bu maçlarda toplam 103 dakika sahada kaldığı ifade edildi. Güler’in Mallorca maçında da oynamaması, eflatun-beyazlı takımın taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Sosyal medyada bazı taraftarlar, Arda Güler’in daha fazla süre alması gerektiğini dile getirdi, bazıları ise oyuncunun oynayabilmek için takımdan ayrılması gerektiğini öne sürdü.

Tecrübeli teknik direktör Carlo Ancelotti’nin, Arda Güler’e şans vermemesi de eleştirilere neden oldu. Taraftarlar, Güler’in Mallorca maçında oynaması gerektiğini belirtti. Ayrıca, yaz transfer döneminde Barcelona ile anılan ancak Real Madrid’i tercih eden milli futbolcunun, Barcelona’yı seçmiş olsaydı daha fazla oynama şansı bulabileceğini savunanlar da oldu.

Arda Güler’in Real Madrid’deki geleceği merak edilirken, antrenmanlardaki performansıyla dikkat çeken milli oyuncunun, tartışmalara aldırış etmeden futbola odaklandığı ve Manchester City maçının hazırlıklarında gösterdiği performansla öne çıktığı kaydedildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Güler Carlo Ancelotti Real Madrid