Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Arda Güler'in Kral Kupası sınavı: Zeminin durumu endişe yaratıyor

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, yarın İspanya Kral Kupası son 32 turunda Arandina ile oynayacağı maçta ilk kez forma giymesi bekleniyor. Ancak Arandina'nın zemininin durumu, Arda Güler'in sakatlık yaşama riskini artırıyor.

Arda Güler'in Kral Kupası sınavı: Zeminin durumu endişe yaratıyor

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, İspanyol deviyle ilk maçına çıkmak üzere. Yarın oynanacak Kral Kupası maçında sahne alması beklenen Arda Güler, ancak Arandina'nın zeminindeki endişe verici durum nedeniyle risk altında.

Fenerbahçe'nin 2023-24 sezonunun başında Real Madrid'e 20+10 milyon euro karşılığında transfer ettiği Arda Güler, henüz İspanyol ekibiyle resmi bir maça çıkamadı.

Arda Güler, yaşadığı ardışık sakatlıkları atlatmasının ardından son oynanan Mallorca maçında kadroda yer alsa da, teknik direktör Ancelotti tarafından sahaya sürülmedi.

GENÇ YILDIZ SAHNE ALACAK

Ancak yarın oynanacak İspanya Kral Kupası son 32 turu maçında Arda Güler'in sahne alması bekleniyor. Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Arandina-Real Madrid maçında Arda Güler'in forma giymesi beklenirken, Arandina'nın zeminindeki endişe verici durum gündemde.

Arandina, Kral Kupası'nda bir önceki turda Cadiz'i eleyerek bu tura yükseldi. Ancak stadın zeminindeki bozukluklar, 7 Aralık'ta oynanan ve 2-1 Arandina lehine sonuçlanan maçta bir taraftar kamerası tarafından kaydedildi. Bu durum, Arda Güler'in performansını olumsuz etkileyebilecek bir tehlike olarak görülüyor.

ÇOK YAŞA SU FUTBOLU!

Taraftarın paylaştığı gönderide "ArandinaCádiz 1. ve 2. lig maçlarının %99'undan çok daha eğlenceli geçiyor. Çok yaşa su futbolu" ifadelerine yer verildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Güler Fenerbahçe İspanya Kral Kupası Real Madrid