Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.930
/spor/video-arturo-vidala-gorkemli-donus-19598

Arturo Vidal'a görkemli dönüş!

Şilili futbolcu Arturo Vidal, 17 yıl sonra futbola başladığı Colo-Colo'ya görkemli bir şekilde döndü.

Colo-Colo, 17 yıl aradan sonra takıma geri dönen Şilili futbolcu Arturo Vidal için görkemli bir karşılamaya ev sahipliği yaptı. Vidal, stada helikopterle geldi, at üzerinde taraftarları selamladı ve kılıç kuşandı.

Arturo Vidal, kariyeri boyunca Bundesliga, Serie A ve La Liga'da forma giymiş deneyimli bir futbolcu. Şili ekibi Colo-Colo'ya dönmeden önce Brezilya temsilcisi Athletico Paranaense'den ayrıldı. Vidal'in altyapısından yetiştiği Colo-Colo kulübü, oyuncusunu 17 yıl sonra tekrar takıma kazandırmış olmanın gururunu yaşadı.

Vidal'in karşılanması büyük bir etkinlik haline geldi. Monumental David Arellano Stadyumu'nda düzenlenen törene helikopterle giriş yapan Vidal, at üzerinde kılıç kuşanarak taraftarları selamladı. Kendisi için beklenmedik bir sürpriz olan bu karşılama ile ilgili olarak Vidal, stadyumun tamamen dolu olmasının heyecan verici olduğunu ve taraftarların sevgisini hissettiğini ifade etti. Ayrıca, Colo-Colo taraftarlarını dünyanın en iyisi olarak nitelendirdi ve kendi köklerinden geldiğini vurguladı.

Arturo Vidal'in kariyeri boyunca 686 maçta görev aldığı, 111 gol attığı ve 83 asist yaptığı bilinmektedir. 36 yaşındaki orta saha oyuncusu, Serie A'da 5, Bundesliga'da 3, La Liga'da 1 ve Libertadores'te 1 şampiyonluk yaşadı. Ayrıca, Şili Milli Takımı'nda da 142 kez forma giymiş ve 34 gol attı.

 

Haber Kaynağı : İHA