Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Aziz Yıldırım'dan olay Ali Koç sözleri! 'Okulda sürekli dayak yiyip...'

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç'u hedef aldı. Koç'un 'ligden çekilme' gündemiyle düzenlediği genel kurul toplantısını hatırlatan Yıldırım, "22 bin kongre üyesini statta topladılar. Üyeler aldatılmışlık duygusuyla ayrıldı. Kimse alınan kararlardan dolayı tatmin olmadı. Fenerbahçe Başkanı havaya kuru sıkı ateş etmez. Bir şeyi yapacaksa yapar. Yapmayacağı bir şeyin de blöfünü yapmaz" dedi. Ali Koç'un Fenerbahçe'nin haklarını savunma konusunda yeterli dirence sahip olmadığını ifade eden Yıldırım, "Okulda sürekli dayak yiyip, evde her şeyi kırıp döken bir çocuk görüntüsünde!'' ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'dan olay Ali Koç sözleri! 'Okulda sürekli dayak yiyip...'

Şampiyonluk hasreti 10 yıla çıkan ve sezonu kupasız kapatan Fenerbahçe'de gözler hafta sonu yapılacak olan seçimli olağan genel kurula çevrildi.

Kritik seçimde mevcut başkan Ali Koç ile önceki başkan Aziz Yıldırım yarışacak.

Seçime sayılı günler kala iki isimden de sert açıklamalar gelmeye devam ederken, başkanlık yarışının nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, Sözcü'ye verdiği röportajda Ali Koç hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor maçından sonra 'ligden çekilme' gündemiyle genel kurulu toplayan Ali Koç'a tepki gösteren Yıldırım, "Trabzon maçından sonra ‘Ligden çekileceğiz’ beklentisiyle 22 bin kongre üyesini statta topladılar. Üyeler aldatılmışlık duygusuyla ayrıldı. Kimse alınan kararlardan dolayı tatmin olmadı. Fenerbahçe Başkanı havaya kuru sıkı ateş etmez. Bir şeyi yapacaksa yapar. Yapmayacağı bir şeyin de blöfünü yapmaz. Bu tutumun ardından sporcular ve camiamız tüm direncini kaybetti. Ceza almaktan korktukları için karar alamadılar. Onlar ceza almaktan korkuyor, biz Fenerbahçe için hapis yattık" dedi. 

Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığı yapamayacağını söyleyen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çünkü kurumsal temsil; bir duruş, dirayet ve farklılık gerektirir. 2011’den bu yana amaç, kamuoyunu gücümüzü etkisizleştirmek ve fethetmek. 3 Temmuz kumpası da bunun için yapıldı. ‘Ben başkan olduğum sürece şampiyon yapmazlar’ dedi. Soruyorum: Ne değişti? Yeniden başkan olduğunda Fenerbahçe’nin şampiyon olacağına inanıyor mu? Fenerbahçe’nin haklarını savunmak konusunda yeterli dirence ve dirayete sahip değil. Okulda sürekli dayak yiyip, evde her şeyi kırıp döken bir çocuk görüntüsünde!''


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Koç Aziz Yıldırım Fenerbahçe