Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bayer Leverkusen kaybetmek bilmiyor: Seri 30 maça çıktı

Almanya Kupası'nda Bayer Leverkusen, 2-1 geriye düştüğü maçta Stuttgart'ı 3-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Böylece Alman ekibinin tüm kulvarlardaki yenilmezlik serisi 30 maça çıktı.

Bayer Leverkusen kaybetmek bilmiyor: Seri 30 maça çıktı

Almanya Kupası çeyrek finalinde Bayer Leverkusen ve Stuttgart karşı karşıya geldi. Deplasman ekibi Stuttgart 11.dakikada Waldemar Anton'un golüyle 1-0 öne geçti ve mücadelenin ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan Bayer Leverkusen, Robert Andich'in golüyle skora dengeyi getirdi. Stuttgart maçın 58.dakikasında Chris Führich'in golüyle öne geçse de Bayer Leverkusen Amine Adli ve Jonathan Tah'ın golleriyle maçı 3-2 kazanarak Almanya Kupası'nda adını yarı finale yazdırmayı başardı.

LEVERKSUN NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR

Bundesliga'da ve Avrupa Ligi'nde oynatığı tüm maçlarda rakiplerine kaybetmeyen Bayer Leverkusen, Almanya Kupası'nda da yoluna kayıpsız devam ediyor.

İlk üç turda Teutonia, Sandhausen ve Paderborn'u eleyen Xabi Alonso'nun ekibi, Stuttgart'ı da eleyerek serisini sürdürdü. Tüm kulvarlar dahil edildiğinde Bayer Leverkusen'in 26 galibiyet ve 4 beraberlikle 30 maçlık yenilmezlik serisi bulunuyor.

Bu sezon yenilgi yaşamayan Leverkusen'in kupadaki rakibi çeyrek final maçlarının tamamlanmasının ardından bellli olacak.

Almanya Kupası'nda şu anada kadar Fortuna Düsseldorf, Kaiserslautern ve Bayer Leverkusen yarı finale yükseldi.

Çeyrek finalin son eşleşmesinde Saarbrücken ve Borussia Mönchengladbach karşı karşıya gelecek.




Haber Kaynağı : 12punto

Almanya Almanya Kupası Bayer Leverkusen Xabi Alonso