Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş kupada çok rahat turladı!

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş evinde Eyüpspor'u 4-0 mağlup ederek adını son 16'ya yazdırdı.

Beşiktaş kupada çok rahat turladı!

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Fernando Santos'un ekibi Beşiktaş ile Arda Turan'ın yönetimindeki Eyüpspor karşı karşıya geldi.

Tüpraş Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Beşiktaş 4-0 kazanırken goller; 16. dakikada Salih Uçan, 36 ve 67. dakikalarda ise Cenk Tosun'dan ve 87. dakikada Ante Rebic'ten geldi. Cenk Tosun'un ilk golü penaltıdan geldi.

Bu sonuçla birlikte ligde çıktığı Karagümrük maçının ardından Fernando Santos yönetimindeki ikinci maçından da galibiyetle ayrılmayı başaran Beşiktaş üst tura adını yazdırırken, Eyüpspor kupaya veda etti.

DAKİKA - SKOR | BEŞİKTAŞ 4-0 EYÜPSPOR

87' GOL | Beşiktaş skoru 4-0 yaptı! Ön alan baskısında topu kapan Tayfur Bingöl, Uğur Demirok'u da geçtikten sonra bomboş pozisyondaki Ante Rebic'e çıkardı. Ante Rebic tek vuruşla topu ağlara yolladı.

67' GOL | Cenk Tosun skoru 3-0 yaptı! Ghezzal'ın kullandığı köşe vuruşunda Demir Ege'nin indirdiği topu Cenk Tosun arka direkte tamamladı. Cenk Tosun maçtaki ikinci golünü atıyor.

36' GOL | Cenk Tosun farkı ikiye çıkardı. Cenk Tosun top ve kaleciyi farklı köşelere yollayarak takımını rahatlattı.

34' PENALTI | Ante Rebic'in sol kanattan ortasını Uğur Demirok uzaklaştırdı. Atağın devamında yine sol kanattan gelen ortada topu alan Ghezzal soluna çekmek isterken Adrien Regattin'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

16' GOL | Beşiktaş, Salih Uçan ile 1-0 öne geçti. Sol kanattan çevrilen ortaya Salih Uçan'ın kafa vuruşunu Berke Özer çıkardı. Dönen topu takip eden Salih, güzel bir vuruşla topu ağlara yolladı.

1' Zorlu mücadelede ilk düdük geldi.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Eyüpspor Ziraat Türkiye Kupası