Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy: 'Hedefim A takımda kalıcı olmak'

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, Beşiktaş Dergisi'ne yaptığı açıklamalarda, takıma olan bağlılığı ve istikrarlı performans sergileme hedeflerini dile getirdi.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy: 'Hedefim A takımda kalıcı olmak'

Beşiktaş Dergisi’ne yapılan açıklamalarda, Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy’un, takıma olan bağlılığı ve istikrarlı performans sergileme hedefleri vurgulandı. Kılıçsoy, Beşiktaş formasını giymenin ve A takımda yer almanın kendisi için büyük önem taşıdığını belirtti.

T24'te yer alan habere göre, Kılıçsoy’un ifadelerine göre, Beşiktaş’ın altyapısından yetişen bir oyuncu olarak, A takım seviyesine ulaşmanın ve bu seviyede kalıcı olmanın hayalleri arasında yer aldığı, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

Ayrıca, sosyal medya ve taraftar ilgisinin artmasının kendisine motivasyon sağladığı, ancak hayatında radikal bir değişiklik olmadığı, boş zamanlarında aynı aktiviteleri sürdürdüğü ve antrenmanlarla meşgul olduğu ifade edildi.

"İZİNLİ OLDUĞUM GÜNLER DIŞINDA TESİSTE KALIYORUM"

Semih Kılıçsoy'un açıklamaları şöyle:

"10 yaşımdan bu yana Beşiktaş forması giyiyorum ve Özkaynak Düzeni'nde benimle birlikte tüm arkadaşlarımın en büyük hayali A takım formasını sırtımıza geçirebilmekti. Bunun için çalışıyoruz, emek harcıyoruz.

Bugün A takımda forma giyebildiğim için çok mutluyum.

Şimdi ise kalıcı olmak ve istikrarlı bir şekilde Beşiktaş'a fayda sağlayabilmek için çalışıyorum, umarım hedeflediğim gibi devam eder.

Pek bir değişiklik olmadı. O zamanlar da Beşiktaş'ın futbolcusuydum, bugün de. Elbette insanlar daha çok tanımaya başladı, sosyal medya üzerinden mesajlar arttı, fotoğraf çekilmek isteyenler çoğaldı ama benim hayatımda radikal bir değişiklik olmadı.

Boş vakitlerimde yine aynı şeyleri yapıyorum, onlar dışında da zaten antrenmanlar ve maçlarım oluyor. Tabii ki insanların ilgisi, taraftarların gelip benimle sohbet etmesi hoşuma gidiyor, motivasyon oluyor.

Evet, ailemle birlikte Avrupa yakasında yaşıyordum ancak şu an BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne oradan gelmek çok zamanımı olacağı için tesislerde kalmayı tercih ettim.

A takıma yükseldiğimden bu yana izinli olduğum günler dışında tesiste kalıyorum."


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Semih Kılıçsoy